Приколи smetank@

Анекдот

Объявление, вывешенное около детского сада: "Федерация спортивно-прикладного каратэ объявляет набор детей 3 - 5 лет в группы физического развития и совершенствования с элементами рукопашного боя для подготовки к школе. Тел..."

Анекдот

Вчера занял у соседа перфоратор до понедельника. Первый раз за две недели нормально выспался..

Анекдот

Проезжает запаренный водитель на красный свет. Но нарывается на ментов! Подходит к нему сержант. - Документы - Нету, - Права, - Нету, - Дыхните, - Я бухой! - Щас я капитана позову, пусть он с тобой решает проблемы, попал ты мужик! Капитан-права, мужик-пожалуйста, капитан-документы, мужик-пожалуйста, капитан-дыхните, мужик-пожалуйста! Капитан- в недоумении: - А че мне сержант сказал, что вы пьяны и без документов?! - Так он щас еще расскажет, что я на красный проехал!

Анекдот

— А вы верите в любовь с первого взгляда? — Если это туфли, то верю.

Анекдот

СМС-ка от бабушки "Я тронулась." не сразу наводит на мысль, что она начала движение в плацкарте поезда Минск-Киев.

Анекдот

Жінка поїхала у відрядження, а чоловік з 5 - тирічним сином залишився, ну і чоловікові щоб не було скучно взяв сина спати до себе. Лежать вони, і тут у нього встав... Син:
- Тату, що це таке???
- Іграшка...
- Можна я пограюсь?
- Ні!
- НУ можна погратись???
- Ну добре, грайся, тільки не довго... І заснув...
На ранок встає, дивиться, а в нього х*й весь синій, буде сина і каже:
- Що ти зробив???
- А він на мене плюнув, я його і задушив...

Анекдот

Дружина, стоячи на підвіконні репетує чоловікові:
- Все, я стрибаю! Мені набридли твої зради! Набридло прибирати, готувати! І перестань мене штовхати

Анекдот

Чоловік і дружина придумують новий пароль для компа. Чоловік набирає "Мійчлен!", Дружина падає на підлогу від сміху, бо комп'ютер видає: "Помилка: занадто короткий!"

Анекдот

Випадково обмовилася і попросила в магазині засіб для миття Паскуди. На що продавець запитав: «Чоловічий шампунь, чи що?"

Анекдот

Якось жінка п'ять днів купувала своєму чоловікові „віскас”. А на шостий день він заліз на шафу,хотів лизнути свої яйця. Впав і звернув собі шию.