Приколи Ivan_Tom

Анекдот

Керівникові на пам’ять
1. Ніколи не давайте підлеглим роботу вранці, краще почекайте десь до п’ятої години. Перегони з часом діють збуджуюче!
2. Якщо робота є дійсно архітерміновою, забігайте до підлеглого кожні 5 –10 хвилин – цікавтесь, як просувається робота. Це допомагає!
3. Коли уходите, ніколи не кажіть, куди йдете. Це надасть підлеглим можливість виявити винахідливість, якщо раптом хтось запитає: „Де шеф?”.
4. Якщо Ви даєте підлеглому більше ніж одну роботу, ніколи не говоріть, яку потрі-бно виконати в першу чергу. Хай здогадуються самі!
5. Якщо Вам подобається, як працюють Ваші підлеглі, тримайте своє враження при собі. Розголошення цієї інформації може коштувати їм підвищення на посаді.
6. Якщо у Вас є якісь інструкції щодо роботи, ніколи не показуйте їх підлеглим. Краще почекайте, коли роботу буде закінчено.
7. Будьте ввічливими з підлеглими тільки тоді, коли робота, яку вони виконують, дійсно може полегшити Ваше життя.
8. Ніколи не знайомте підлеглих з тими людьми, з якими Ви співробітничаєте. Коли Ви будете про них пізніше згадувати, підлеглі повинні будуть користуватися методом дедукції, щоб вгадати, кого саме Ви мали на увазі.

Анекдот

Об’ява: До продажу надійшли „Роллс-Ройси”, моделі 2010 року! Кількість машин обмежена! Поспішайте! Ветеранам, пенсіонерам та студентам надаються ексклюзивні знижки!

Анекдот

- Алло! Це радіо?
- Так.
- Можна пісню замовити?
- Будь ласка!
- Поставте, будь ласка, для мого улюбленого дядька з Межигір"я пісню ДДТ "Послєдняя осєнь"!