Забавные женские домашние кричалки!)

1023279

1023279 1477884

Посмотрите, кто пришёл!
Сам дорогу то нашёл?

Кто припёрся ночью пьяный?
Пусть теперь ночует в ванной!

Все люди — как люди,
А мой — ленивый студень!

Будешь пиво пить с друзьями,
Навсегда уеду к маме!

У тебя отвисло пузо!
Как скреплять мы будем узы?!

Денег дай на тушь, колготки!
Я возьму на сдачу водки!

Кто подарит мне машину,
Превратится тот в мужчину!

Ты никуда меня не водишь,
А сам везде с друзьями ходишь!

Прежде чем хватать бедро
Сперва вынеси ведро!

Мне всю жизнь испортил ты!
Подарил бы хоть цветы!

Я тебя сейчас прибью!
Как назвал ты мать мою?!

Я мою, стираю, стою у плиты!
А что в этом доме делаешь ты?!

Ты понимаешь русские слова?
У меня! Сегодня! Болит! Голова!

Всем знакомые и родные головоломки из нашего детстваА сейчас давайте немного вернёмся в наше детство и вспомним, какие у нас были...
Приколы и отжиги от врачей и докторовДелюсь с вами. Я плакала)))

Комментариев: 18

Если женщина не стонет ночью,то днём она кричит. так говорят, но есть исключенияОн и она - ночные сторожа на разных объектах. а дня что ли мало?
Но есть еще вариант. Не стонать ночью, и не кричать днем можно, если понять, как много времени экономишь и как много нервов сохраняешь, если откажешься от интима по доброй воле ( а не потому, что не с кем)

А чоловік -"жінкою" або "дружиною". Тим наші жіночки і ціняться у світі в ролі дружин...Адже кожна старається виконати для коханого стільки всього хорошого, що з цими завданнями могла б лише ціла дружина мужиків справитися. А вона справляється одна.

Який жах!

Який жах! Колись я теж так думала. Зараз тішуся, що змінила цінності

В 33 роки? Чи не зарано старою стала?

В 33 роки? Чи не зарано старою стала? Статистика знає все;)У нас якось неохоче люди спілкуються на інтимні теми, хоч брутальна лайка майже стала нормою. Була за рубежем. Там зовсім не вульгарно обговорити певні питання, причому у нас занадто акцентують на віці людини і вважається, що лише молодим належать справи статеві. Знаю людей, які маючи 60-80 років ведуть успішно активне інтимне життя.
Так ось повернусь до зарубіжної статистики. Останнім часом "білі шлюби"(так називається сім"я, в якій відсутній інтим) - це не рідкість, бо майже третя частина людей почуваються комфортно в подібних стосунках. Просто це не обговорюють, щоб не відповідати на в"їдливі запитання.

Ну добре - шлюб білий. Але зовсім відмовитись не можна - все одно інтим буде хоч й на стороні. А як буде зовсім тяжкий випадок, то й з котушок знесе. То який сенс у такому шлюбі? Побут? Так там це не така проблема, як у нас.

Ну добре - шлюб білий. Але зовсім відмовитись не можна - все одно інтим буде хоч й на стороні. А як буде зовсім тяжкий випадок, то й з котушок знесе. То який сенс у такому шлюбі? Побут? Так там це не така проблема, як у нас.
Я Вам відповіла дуже відверто. Кілька років з котушок не зносить;). Який сенс у такому шлюбі? А який тоді, по-вашому, сенс у дружбі чи повазі??? Люди, які просто дружать, не займаються сексом, але щось же їх поєднує???
Звичайно, що до такого рішення прийшла не за годину і не за день. Тим більше, що холодною не була ніколи. Але це вже не важливо. Стверджую, що так можна жити довго і щасливо