О руках...

1045920

Комментариев: 56

А вот я не поняла, почему подпись "извращенец" под милым рисунком - рука на женской попе? что здесь извращенного? ой, вспомнилось - возле школы, где я училась (80-е года ХХ в) дядька бродил в пальто, а под ним ничего не было. он его распахивал перед девочками. страшно было! я один раз видела, потом еще несколько лет боялась той тропой ходить через пустырь... а сейчас уже голых дядек не боюсь...адаптация, блин! приспосабливайся или помирай (теория эволюции Дарвина в двух словах = зацените!)

Я теж іноді отак - "дай на 13!!!
Хоча ще 19-й іноді прошу і на 17тьНу, в мене тільки на 10 А в мене є аж до 30тки плюс різні там спеціальні на зразок "внутрішніх" шестигранних
Ти продвинутий слюсар!

А это чтобы всех мужиков записать в извращенцы)))) Каждая нормальная рука нормального мужчины- тянется именно туда, все остальное- прелюдия)))

Я теж іноді отак - "дай на 13!!!
Хоча ще 19-й іноді прошу і на 17тьНу, в мене тільки на 10 А в мене є аж до 30тки плюс різні там спеціальні на зразок "внутрішніх" шестиграннихТи продвинутий слюсар!
Жоден знайомий чоловік не вірить :(, особливо ті, хто знає, які в мене складні стосунки з побутовою технікою, а хто хоч раз БАЧИВ, яким поглядом я дивлюся коли просять щось увімкнути - взагалі сприймає як жарт подібне А насправді вся "механіка" - моя любов, можу зібрати й розібрати багато що, от зараз буду настроювати півторатонний прес-підбирач, праву нитку рве.

Я теж іноді отак - "дай на 13!!!
Хоча ще 19-й іноді прошу і на 17тьНу, в мене тільки на 10 А в мене є аж до 30тки плюс різні там спеціальні на зразок "внутрішніх" шестиграннихТи продвинутий слюсар! Жоден знайомий чоловік не вірить, особливо ті, хто знає, які в мене складні стосунки з побутовою технікою, а хто хоч раз БАЧИВ, яким поглядом я дивлюся коли просять щось увімкнути - взагалі сприймає як жарт подібне А насправді вся "механіка" - моя любов, можу зібрати й розібрати багато що, от зараз буду настроювати півторатонний прес-підбирач, праву нитку рве.
ОГО!!!!!!!!)))))))))))))

Я теж іноді отак - "дай на 13!!!
Хоча ще 19-й іноді прошу і на 17тьНу, в мене тільки на 10 А в мене є аж до 30тки плюс різні там спеціальні на зразок "внутрішніх" шестиграннихТи продвинутий слюсар! Жоден знайомий чоловік не вірить, особливо ті, хто знає, які в мене складні стосунки з побутовою технікою, а хто хоч раз БАЧИВ, яким поглядом я дивлюся коли просять щось увімкнути - взагалі сприймає як жарт подібне А насправді вся "механіка" - моя любов, можу зібрати й розібрати багато що, от зараз буду настроювати півторатонний прес-підбирач, праву нитку рве.ОГО!!!!!!!!)))))))))))))
Це звучить солідно, а насправді там одну гайку "відпустити" і все Майже той самий оверлок, тільки величезний

Та да, нічогенький такий оверлок))))) П"ятинитковий?

Та да, нічогенький такий оверлок))))) П"ятинитковий?
Дві, тільки дві, на щастя
Вчора задля самоосвіти про ці преси купу цікавих речей в неті познаходила, а найпотрібніший мені ролик про механізм формування вузлика дивилася разів 20ть ТАК ЦІКАВО Геніальне насправді рішення, винахід засновника фірми Герберта Клааса. Там дві гайки - і все регулювання.

Повіриш - вчора треба було саме ключ на 13ть Перешукала все - один тільки накидний є, а де всі ріжкові - хто зна. Виявилося хтось брав, і так в пакетику просто поряд на поличці залишив. Заодно потримала в руках ключ 8х10. Що це ти ним робиш?? Такий маленький

ну як що таким робити....часи наручны заводжу))))) (хоть когось я заводжу!)
так, для мене взагалы досі чари те що відбувається в тіх бісових машинах)))))

ну як що таким робити....часи наручны заводжу))))) (хоть когось я заводжу!)
так, для мене взагалы досі чари те що відбувається в тіх бісових машинах)))))
Наручні? Ну-ну, розкажи ще казочку Погодься - можна годинами дивитися, як оті всі коліщатка крутяться