Свиньи намного чище и порядочнее.

1050680

1050680 1525280

1050680 1525281

1050680 1525282

Отморозки, которые так **отдыхают**, вы зачем каждый раз на новое место приезжаете? Вы возвращайтесь на свои старые места, а лучше поезжайте на свалку и отдыхайте там!! Кто со мной согласен, поставьте плюсик, пожалуйста!

Мощное филологическое :)Объявление (Найдено в объявлениях о сдаче/съеме квартир) "Мы идеальный в...
перефраз"Самое трудное в нашем деле - ждать", - любила приговаривать бабушка Аня, укл...

Комментариев: 66

куда ж они поедут..? пляжик-то крымский небось...ой, я Вас прошу, треба бути справедливим - скрізь у нас такі пляжи - совок поки не істрєбімПри "совку" їздив на пляжі і такого свинства практично не бачив.колись менше упаковок було. Як і були, то такі, що швидко в природі розчинялись. А пляшок чи баночок не викидали, бо їх здати можна було, отримавщи гроші.
Отож, а зараз можна і пластик здавати, але за ті копійки хіба що бомжі погодяться ...

ПРАВИЛЬНО! Во всём ШКОЛА виновата! Родителям некогда за добыванием хлеба насущного деток воспитывать , а школа устранилась от воспитания. Они видите ли знания дают(хотя я и об этом бы поспорил), а воспитание - не их царское дело!

От тому і пляжі платні! Бо такими "свинями" прибирати треба! А кому задарма хочеться це робити. Або ж за таке мають бути штрафи і не менш як півроку виправних робіт!за рубежем же якось подолали таке розгільдяйство.штрафами та адміністративними стягеннями
так і я про те ж

куда ж они поедут..? пляжик-то крымский небось...ой, я Вас прошу, треба бути справедливим - скрізь у нас такі пляжи - совок поки не істрєбімПри "совку" їздив на пляжі і такого свинства практично не бачив.колись менше упаковок було. Як і були, то такі, що швидко в природі розчинялись. А пляшок чи баночок не викидали, бо їх здати можна було, отримавщи гроші.Отож, а зараз можна і пластик здавати, але за ті копійки хіба що бомжі погодяться ...
теж правда

ПРАВИЛЬНО! Во всём ШКОЛА виновата! Родителям некогда за добыванием хлеба насущного деток воспитывать , а школа устранилась от воспитания. Они видите ли знания дают(хотя я и об этом бы поспорил), а воспитание - не их царское дело!
Вибачте! ЯКА ДУРНЯАААА!!! Якщо ви не в змозі знайти спільну мову з одненьким - десятьма ВЛАСНИМИ нащадками, то які ж претензії до вчителів??? Або не народжуйте, або будьте готові до відповідальності!!! Невже учителю легше справитись з 30 дітьми, як вам з однесеньким???
Прочитайте коментарі 25 і 28 та 32 і 33, - там якраз про співпрацю учителів і батьків. Не потрібно власну вину перекладати на чужу совість. З тими дітками, у яких батьки - ЛЮДИ, то і педагогам легше.