Лист із побажаннями.

1060094 2

АнекдотДве блондинки: — Он точно меня любит. — Ты в этом уверена? — Конечно! Дев...
Ні слова не сказавши...)))- Мамо !!! Батько зі сходів впав !!! - Та?! І що сказав !? … - Матюки пропу...

Комментариев: 25

Гарна iдея, та помилки... дiд Мороз не буде знати,
що кому робитидитя писало, - вибачаємо помилки, бо не всі дорослі так гарно могли б сформулювати те, що ми повинні зробити замість Діда Мороза(українською читаємо: "Миколая"Миколая? Розтулмачте... i що з Новим роком у зв'язку з цим?
В Україну поняття Діда Мороза принесли не українці, а зайди з іншого світу, але за багато років ми звикли Миколая називати Дідом Морозом, тому Ви мене не зрозуміли.

  • 12  анонім
  • , в
  • 6  h_s_x2

але модери це з приколів видалятьотож...ризикнула, бо тут більше читають, ніж у блогу
мої живуть не більше години....так що твій довгожитель

Гарна iдея, та помилки... дiд Мороз не буде знати,
що кому робитидитя писало, - вибачаємо помилки, бо не всі дорослі так гарно могли б сформулювати те, що ми повинні зробити замість Діда Мороза(українською читаємо: "Миколая"Миколая? Розтулмачте... i що з Новим роком у зв'язку з цим?В Україну поняття Діда Мороза принесли не українці, а зайди з іншого світу, але за багато років ми звикли Миколая називати Дідом Морозом, тому Ви мене не зрозуміли.Тому миколайчики дарують 19 грудня? Коли тодi НР настане?

  • 14  h_s_x2
  • , в
  • 12  анонім

але модери це з приколів видалятьотож...ризикнула, бо тут більше читають, ніж у блогумої живуть не більше години....так що твій довгожитель
на початку, коли я сюди почала дописувати, там серед них було таке, що під моїми картинками писало, хто воно є насправді. Я спочатку хотіла лишити дурня роботи, але потім воно десь само здохло, а мене трохи залишили в спокої. Часом переносять з приколіву блог...

19 грудня - один із знакових днів, коли християни пошановують святого,що дуже допомагає людям,і зимові Миколи мають свої іменини(попрошу не плутати з Днем народження).Є прислів"я : -У кожнім році два Миколи: на першого Миколи не буває холодно ніколи(22.05), а на другого Миколи(19.12) не буває тепла ніколи.Українці в честь зимового Миколи обдаровували діток ласощами. Далі було Різдво, -тоді давали коляду.Новий рік - це просто зміна календарної дати. Загляньте у Вікіпедію,коли замінили наші предковічні традиції на нав"язані, щоб у нас і свят своїх не пам"ятали, щоб знівелювати нас, як націю, і нав"язати традиції видуманої імперії... Для Вас новий рік настане, як завжди, за календарем, - не хвилюйтеся. І Ваше право вибирати, за чиїми традиціями жити.Щасливого року Вам.

  • 17  анонім
  • , в
  • 14  h_s_x2

але модери це з приколів видалятьотож...ризикнула, бо тут більше читають, ніж у блогумої живуть не більше години....так що твій довгожительна початку, коли я сюди почала дописувати, там серед них було таке, що під моїми картинками писало, хто воно є насправді. Я спочатку хотіла лишити дурня роботи, але потім воно десь само здохло, а мене трохи залишили в спокої. Часом переносять з приколіву блог...
мене на тому тижні скинули:(

Новий рік - це просто зміна календарної дати. Загляньте у Вікіпедію,коли замінили наші предковічні традиції на нав"язані, щоб у нас і свят своїх не пам"ятали, щоб знівелювати нас, як націю, і нав"язати традиції видуманої імперії... Для Вас новий рік настане, як завжди, за календарем, - не хвилюйтеся. І Ваше право вибирати, за чиїми традиціями жити.Щасливого року Вам.
В яки наші предковічні традиції було замiнено християнством ( доречи теж нав'язаним) ;)?
Щодо НР, то вiн дiйсно настане, як утро, нiч, понедiлок або лiто... це неспинне :)
Гарного Нового року та нехай настане мир i радiсть в кожному сердцi, незалежно вiд вiросповiдання, кольору шкiри чи полiтичних поглядiв. Дива їснують!

розумна дитинка!