Антон Ходза на назначение Кармазина гэтьманом.

"Люто вкурвило мене від нашого славетного козацтва і гетьмана Кармазіна. Курва, що це взагалі таке? Хто ці лицарі сучасності, ці аматори шаблі та люльки? Хто вони і звідки взялися? Що вони роблять? За що вони отримують жмут орденів на свої мужні волохаті груди? Дивимось на склад. Як не колишній мусор чи прокурор, то полкан якийсь відставний з радянської армії, або взагалі пожежники та експерти з охорони праці на заводах.
Нареєстрували собі, уйобки, ГОшок з назвами "Козацтво", "Реєстровве козацтво", "Звитяжне козацтво", "Весукраїнське козацтво". Приватизували історичну назву, нашили собі мусорських мундирів, пороздавали своїм вилупкам звання отаманів, гетьманів та генералів, і сидять дрочать один одному "Пане отамане", "Пане хорунжий", "Пан гетьман". І по кілограму медалей кожному. "За здоров'я" всіх ступенів, та "За прекрасних дам". За духовність та патріотизм. Йобані скотиняки. Це мусорське кодло ще Кучма плекати почав. Раду навіть зробив при президентові. Медалі, патріотичне виховання, дерти вас в сраку.

Пеньки ви трухляві, на коня вас краном саджати треба. Почесну пенсію собі вигадали? На службі генерала не дали, так ви косплей собі вигадали, курві діти? Маршала ще ніхто не отримав?Які ви в біса гетьмани та отамани? Справжні козацькі отамани б вас булавою переїбали, по вашим масним пикам та чавунним макітрам. Такі як ви в часи козаків відро з помиями виносили, і то під наглядом, щоб не спиздили.

Ууууууууу, чорти гаражні".(С) :)

АнекдотМуж говорит жене: - Снова наш оболтус вытащил деньги из моего бумажника! - ...

Комментариев: 0