23 февраля в Сан-Паулу (день советской армии)

214484 2

213067 1

213068 1

213069 1

213070 1

213071 1

213072 1

Вот так сюрприз(не мое) Послали как-то меня молодого в командировку с одним мужичком в во...

Комментариев: 45

Ну если ты в курсе, как молекулы трахаюццо...

та я школьную биологию вспомнил....

Биология тычинге-пестиге изучает

та шо вы гаварите....

А с химией студенты трахаюццо, а не малекулы

Якась цікава тенденція спостерігається: тупо усі свята стають нагодою випити і трахнутись. Корінь слова "свято" походить від "СВЯТЕ", тобто духовне начало.
Зрозумійте правильно, як чоловік, я ЗА! голих дівчат. Але ж лише самцем усе життя не проживеш... Моральне загнивання, панове.

Я начинаю Вовика бояться Моралист такой!

А яке "святе" може бути у руйнівної сили, на честь якої засноване учорашнє свято? Погодься, зміст його зараз дещо наблизився до свята всіх чоловіків, а тому нічого паганого у проявах чоловічих інстинктів немає. Тим більше на приколі ;)

А яке "святе" може бути у руйнівної сили, на честь якої засноване учорашнє свято? Погодься, зміст його зараз дещо наблизився до свята всіх чоловіків, а тому нічого паганого у проявах чоловічих інстинктів немає. Тим більше на приколі
Шалом! Я тобі скажу так: ходив в суботу в Вігеланд парк. (Vigeland Parken) Там кругом голі скульптури. Не те, щоб НЮ, але натура. Так от, для норвежців оця "натура" стала настільки звичною, що туди возять на прогулянки діток на санях. Здавалося б, що поганого? Природньо, культ здорового тіла... А біда у тому, що їх 4,5 млн. рил, разом із імігрантами, і мають 0.6 дитини на жінку (дані за 2007 рік). І ніякі "заохочення" більше не діють... Ось тобі наслідки.

Вибач, російською. Ти зрозумієш, а мені так швидше.
Тебе не кажется, что ты проводишь некорректные причинно-следственные связи? Довольно обильно размножающаяся Индия не является примером пуритантства...