Нанествие новой украинской власти

452878

АнекдотТорт, подаваемый в завершение удачной вечеринки, подобен ядерному оружию - вр...

Комментариев: 208

Ах да, вы - гениальная личность, пардон!
А то! Ну наконец-то хоть кто-то заметил... а то бибизяна все запомнили сразу, а тут :(

Треба молитись з вірою і Господь нам допоможе, а таким як ми зараз є ми Йому не довподоби.
Слава Ісусу Хресту!

Навряд чи дуст допоможе.Цих тварюк і гарматою не виженеш.

Молитись звичайно треба,але одними молитвами справі не допоможеш.Нажаль :(

Очень дейсвенный способ - наматывать кишки на гусенницы танка....

Треба молитись з вірою і Господь нам допоможе, а таким як ми зараз є ми Йому не довподоби.
Слава Ісусу Хресту!
Вот это дело говорит!
Еще Иисус 2000 лет назад говаривал: Где Вера ваша? Потому и римляне и голод....

"Увы, но Западное как раз кровавое.... очень..." - от тут я не згоден, принципово. Гіршого явища ніж московсітська "дружба" годі і придумати. Нас, українців, нищать в самій СУТІ, на генному рівні...наслідки цієї багатовікової політики СКРІЗЬ. Хіба це нормально, що третина країни просто толком не знає ХТО ВОНИ...В паспорті одне, розмовляють інше, їх називають ще інакше.... і так далі. Їх відношення до історії, традицій, предків, та СВОЄЇ країни ПРОСТО ЖАХАЄ. Чи не в цьому відповідь їхнього прагнення до РАБСТВА...ніхто та нізвідки не може йти своїм шляхом...
Зверніть увагу - Західна Україна, на відміну від Східної, не була під московією.... Де збереглися звичаї, традиції, мова, відношення до історії...тощо...та власне ВИЗНАЧЕНА НАЦІЯ...питання риторичне.
От моє бачення кровавасті рабств.

Так, але й дискотувати нескінчено можна, а коли ж до справи переходити?! Нема в нас файного гетьмана який би повів за відродження і прославлення неньки України. Нема.

Хіба це нормально, що третина країни просто толком не знає ХТО ВОНИ...

...Я тут вспомнил одного историка, достаточно известного в разных кругах (извините, но утаю имя... дружбу ломать из-за копирайта не буду), который - сам родом с Ивано-Франковской обл, просто каждое утро встает и говорит:
- Господи! Як мені соромно за те що я - українець!!!
Я его долго не понимал, пока он не рассказал откуда пошли все мы, какие нравы и что делали с друзьями предки украинцев....
мне тоже теперь стыдно за мою историю, страну и народ, который на юге ненавидит западную Украину; на западе - ненавидит Восточную часть; центр, которому пох ибо сам на грани выживания.....да и все в подряд искренне гордятся этим всем и готовы убивать друг друга за это!
А Мне - СТЫДНО!!!!

Дякую!