Прописати нашим політикам для профілактики.

589721

плохой или хороший лимон?- Плохие лимоны после смерти попадают в лимон-ад. - А хорошие в Текилу и Ма...

Комментариев: 54

Зранку, на тщесерце одну пілюльку в область голови... 100% одужанняА контрольну? А на всіх тоді вистачить???Наладім проізводство!!! Поставимо автоматичні лінії!!!
Аби попит був)) Попит є.Доведеться на проізводствє в кілька змін працювать.Заодно і безробіття скоротимо)) Уряди над питанням безробіття не одну голову зламали,а рецепт,виходить,зовсім простий.Рівень безробіття обернено пропорційний рівню люстрації))) Це який математик довів цю теорему???
Це гіпотеза))

  • 32  анонім
  • , в

Скоріше для розрідження мозку.
А мозок,після прийому такої таблетки,акуратно в поліетиленовий пакетик запакувати і на експорт будуть безперебійні поставки за кордон,займемо хоч в чомусь перше місце по єкспорту,і будепозитивний витік мозгів з України
О...Во план видав!!!...

Зранку, на тщесерце одну пілюльку в область голови... 100% одужанняА контрольну? А на всіх тоді вистачить???Наладім проізводство!!! Поставимо автоматичні лінії!!!
Аби попит був)) Попит є.Доведеться на проізводствє в кілька змін працювать.Заодно і безробіття скоротимо)) Уряди над питанням безробіття не одну голову зламали,а рецепт,виходить,зовсім простий.Рівень безробіття обернено пропорційний рівню люстрації))) Це який математик довів цю теорему???Це гіпотеза))
Швидше,аксіома. ;)

А рецепт есть? как принимать? По 9 грамм поле завтрака?

  • 35  UNG
  • , в

:(а разрывных чо не было?

Якщо приміняти від голови то точно мозок буде позкиданий

Тоді краще в шахти пакувати а то ж .... гівно не тоне і смердіти буде на все море

Можна сказати план на всю 5-тирічку

Краще надщесерце що б харчі не переводили ;)

Та вистачило б і того тільки строго по рецепту