К Евро 2012 готовы !

701943

АнекдотСекс - это как математика: добавь кровать, вычти одежду, раздели ноги и надей...

Комментариев: 27

судиш лише по стадіону??? тобі скільки років коли ти так думаєш - напене ще не повнолітній. Ти їздиш по дорогах, бачиш в якому вони стані? ти цікавився готелями - хватить на всіх і чи взагалі їх достатньо? ти взнавав чи готові міста до великого напливу людей ? Що до Львова то тут без приїжих нема де говки кинути, вчора в заторах 45-50 хвилин простояв - і то старався обїхати містя заторів.
от такі то результати. а стадіон то лише крапля в морі. Враховуючи що залишилося менше року то особисто моя думка пізно ой як пізно щось вже робити.
Їм би за пять років ато і більше часу булоб замало!

да тут шашкой люди машут, что бы вам не досталось почем зря))

От шота мне кажется(ну кажется)что так оно и будет.
И орды разъяренных фанатов, поднимут межрассовую бойню! И настанет Конец Света!
А некоторые уйдут в подполье (то биш в оппозицию)) И из глубокого бункера будут наблюдать это безобразие.
Вон тараканы уже свалили! А они чувствуют малейшие вибрации ! )
И не случайно 2012 проводится у нас! Об этом еще в Библии говорилось, а Чернобль, это предвестник.
Мы в самом эпицентре, авось не зацепит...
( остальное в блоге)

Я ж кажу, не готовий лише стадіон. Чи ти хотів аби всі готелі в Україні, у Львові і взагалі всіх містах приймаючих Євро вибілили, вичистили, кожен сантиметр доріг відновили? Це не УЄФА фінансує проведення, а держава. Зробили те, що потрібно було. До інших міст чи інфраструктури ніхто й торкатися не буде. Єдине згоден що з транспортом буде проблема, але Колесников говорив щось про автобуси суто для Євро. Та й не буде аж такого впливу людей як ти собі уявляєш, половину на Себе візьме Польща. Най гірше, напевне, буде Києву, але там й до того все було готове.

  • 15  ahead
  • , в

- Куме, ви чули, що в Україні буде Євро 2012?
- А зараз скільки, 11? Ото інфляція. . . .

думаю з Києвом з тобою поспорити можна, Львів не менше буде брати на себе ніж як не як на 600 км блище до границі а особливо з Польщі! думаю чудес буде чи мало!
Тай в загалі хіба це держава??

Можливо. Але, Києв і раніше був спроможний втримати таку навалу, а тепер ще все підкорегують для Євро. Вмістимість Львів-арени близько 70 тисяч, стадіон буде явно заповниний битком плюс ще ті, що не змогли приїхати на матч, розмістити збірні(хоча вони, впрнципі можуть найти собі базу де інде, та ж Росія) і т.д. Якщо б Євро приймала одна України чи Пльща, ніхто не витримав юи. Саме тому приймають дві країни.

як не крути но буде весело для усіх.Тут 3-ої країни було б замало!

Африка ж справилась, а в них явно не краще. Ти собі все якось задуже жахливо представляєш, місця хвататить всім. Ще не знати хто з ким де поселиться, можуть і в судідніх містах і країнах. Один матч на тижень ж.

Опоздали - сегодня это уже не актуально.