Мост ниже уровня воды

712345

712345 791962

712345 791963

712345 791964

712345 791965

712345 791966

Оригинальным образом решили непростую задачу голландские архитекторы. В ходе реконструкци форта XVII века от них потребовалось перекинуть пешеходный мост через заполненный водой ров, но сделать это таким образом, чтобы новодел был практичеки невидим.
Переход решено было соорудить в виде деревянного тоннеля, погруженного в воду. Мост получил название Moses Bridge, то есть мост имени пророка Моисея.
Ассоциация голландских архитекторов уже признала «Мост Моисея» лучшим строением 2011 года.

Мы мстим, и мсти наши ужасны)))))1. Ситуация: муж бухал три дня, пришел невменяемый и невтебяемый. Жена не ста...

Комментариев: 33

Який ви злий. Ідея ж креативна. Так виштовхує тим більше цікаво.. Це будував не тупий крутелик і напевно міська казна не пробачила б якби цю споруду виштовхнуло. А проблеми є і це видно на тому фото де з одної сторони наплив бруд.

Який ви злий....
.... А проблеми є і це видно на тому фото де з одної сторони наплив бруд.
Я не злий, я спостережливий...
Якщо уважно придивитись, то той бруд плаває на півметри НИЖЧЕ "підлоги" місточку. так що там вірогідно стоїть залізобенонна гребля з похилим скосом але вузенькою верхівкою (яка прихована під накладною дошкою "перил"), сам же місточок притулився до гребельки і спокійно висить у повітрі.
Скошений бік греблі покриває вода.

Чудова ідея, геніальна байка, молодці голандці - заманюють туристів, а це ж грошенята!!!

А наші ідіоти
...здатні тільки за безцінь розпродувати корисні копалини, кольорові метали та складати гроші в офшорах ...

То ось чому ви такий злий. Не можете продавати і складати гроші в офшорах ;)

То ось чому ви такий злий. Не можете продавати і складати гроші в офшорах
Не можу, і Ви не можете, бо в Україні просто ВІДСУТНІ українці на керівних посадаж. Уточнюю: НА ПОСАДАХ ПЕРШИХ КЕРІВНИКІВ!

НЕ хочу вступати в дисусяю на чужому приколі. З тими українцями як з бойками виходить якась хирня і повна загадка. Вроді вони є а вроді їх не є.. Гуцули кажуть що бойки живуть десь там де галичани, від перевалу і аж кудись туди до Полтави. Галичани коли їх питають де живуть бойки показують у сторону перевалу і гуцулів. Отже ніхто не знає де живуть бойки і які вони. А ви самі думайте до чого це я.

... Вроді вони є а вроді їх не є...На луганщині в місті Лисичанськ всі знають що один край міста заселено "кобелятниками", а протилежний "деркачами", але ніхто їх ніколи в очі не бачив...

идея чудесная! лично мне все равно легенда или правда. отдаю должно екреативу! Молодцы..умеют с водой работать!

Мені теж подобається ідея, власне ,через свою повну алогічність. Адже чисто технічно вона має бути занадто складна і тому дорога . Якщо чесно то я не можу збагнути як їм вдалося зробтити таку довгу конструкцію з дерева без жодного розкосу зсередини - щоб вона під тиском води не склалася. Тобто уце супер. :)

а если река замерзнет??? или он с подогревом???