питання)

Проникливий голос мовить з сумом і хвилюванням:
- Кожен день в країні від накипу ламаються дві пральні машини. Таким чином, за рік гине понад мільйон пральних машин ...
Питання на засипку: скільки днів у році?

Бета-чай от "Майкрософт"Каpл Семенович встал pано yтpом. Как назло кончился чай и емy пpишлось выс...

Комментариев: 8

наши идиоты снимают рекламные ролики без балды....лишь бы красиво звучало...а что за звучанием и цифрами - думалку редко включают.

у кого як - залежить від освіти ;) ;)

і від кількості п"ятниць на тиждень)))

на жаль, це правда(

і від кількості п"ятниць на тиждень))) З п"ятницями у мене особливі стосунки ;)... Казав один дуже важливий для мене "персон", що прийде в п"ятницю. Я вся побанилась, підмарафетилась, пір"ячко нахохлатила, - ждемс!!!
Не прийшов. Видно, п"ятниці на тому тижні просто не було??? ;) :(

або той "персон" просто не уточнив у яку саме п"ятницю прийде)))

або той "персон" просто не уточнив у яку саме п"ятницю прийде))) Коли він на наступний раз сказав, що хоче прийти, то я дуже ввічливо перепитала, о котрій годині, якого числа, якого місяця, в який день тижня і якого року... Він же чуть не образився , так і не знаю, чому ;) ;)

або той "персон" просто не уточнив у яку саме п"ятницю прийде))) Коли він на наступний раз сказав, що хоче прийти, то я дуже ввічливо перепитала, о котрій годині, якого числа, якого місяця, в який день тижня і якого року... Він же чуть не образився, так і не знаю, чому
Правильно зробили