Берегите усы!!!

777380

Комментариев: 47

Ги, а ти думав як )))
Сумніви сумнівами, а інтелектуальний розвиток потрібен. Якщо тобі кажуть, що сума квадратів катетів дорівнює квадрату гіпотенузи - це твердження. Але через сумніви його доводять цілою купою доведень.
Для того, щоб сумніватися у правдивості біблійної історії варто було б досконально знати історію, археологію, геологію, біологію та інші природничі науки. Вибач, але у цьому є певні сумніви.
На скільки я знаю, все що наразі "довела" наука вже кілька тисяч років написано в Біблії.

Убей бобра-спаси дерево!

Убей бобра-спаси дерево!

В біблії написано третій закон Ньютона?
Сонечко, перечитай біблію. Це збірник маячні.

О, про третій закон ньютона там написано чи не найбільше! Поганий ти приклад взяв. Але от про реактанси гідрогенераторів, погоджуюся, такого немає.
Насмілюся повторити те, що написав трохи вище. Ти оце висміюєш Біблію. Добре. Що ти можеш запропонувати, скажімо так, взамін. Не різну псевдо-наукову маячну невідомо чийого автора, а конкретно ти?

Цитати в студію! Де там третій закон Ньютона?
А навіщо пропонувати щось замість біблії? Що ти маєш на увазі?

Щодо ІІІ закону Ньютона: третя заповідь (Вих.20:2-17): Не произноси имени Господа, Бога твоего, напрасно, ибо Господь не оставит без наказания того, кто произносит имя Его напрасно. 5-та заповідь: Почитай отца твоего и мать твою, [чтобы тебе было хорошо и] чтобы продлились дни твои на земле, которую Господь, Бог твой, дает тебе. Десята заповідь: Не желай дома ближнего твоего; не желай жены ближнего твоего, [ни поля его,] ни раба его, ни рабыни его, ни вола его, ни осла его, [ни всякого скота его,] ничего, что у ближнего твоего.
Пояснення логіки цього ти можеш знати у Графі Монтре-крісто Дюми.
Щодо "пропонувати щось замість Біблії". Ти ставиш її під сумнів. Тоді наведи кілька інших "кращих" книжок.

"приклади" ти, м'яко кажучи, висмоктав з пальця.
Щодо книжки, то я не розумію цілі підсовування тобі чогось кращого. Яку роль мають виконувати такі книжки на твою думку?

Фізичні закони універсальні, як би парадоксально не звучало. Дія викликає протидію. Що ж тут незрозумілого?
Ти у своїй впевненості стверджуєш, що Біблія - "збірник маячні" (див. свій пост №14). Як на мене це порівняльне твердження. Отже з чимось ти порівнюєш.

Але в біблії описано не фізичні закони, а психологічні.