всадник без головы........

799637

799637 980660

799637 980661

799637 980662

4 июля 1989 года 19-летний сын бельгийского фермера Вим де Лар мирно сидел на веранде дома своего отца в деревеньке Кооихем, пока ему на голову не упал советский истребитель МиГ-23М.

Комментариев: 77

. видимо вам по жизни везет на алкашей... я знакома была по роду работы с офицерами и мне почему-то ни одного алкаша не приходилось видеть... все б обосрать... сначала что-то сделайте в этой жизни, а потом уже вякайте
Солдат офіцера бачить таким який він є на справді. І бачить його не в вихідний день а кожен будній день з ранку до вечора а іноді й цілодобово. Тому і знає хто є хто. Ви , мабуть, не бачили як в стєльку п'яний чеговий по військовій частині загубив пістолет а потім солдати його шукали цілий день. І я не сказав що всі були алкашами а більшість )))

Бачу що народ зразу переходить на особистості. Типу - сами что нибуть сделайте а потом вякайте...
Я висловив свою думку про армію тих часів тому що я служив тоді в цій армії. І знаю що кажу. А дамочки які охали та ахали в спину красеням офіцерам поняття не мають що таке армія. Тому і більшість з тих хто виходили заміж за офіцерів не були їм вірними дружинами. Це мені також відомо не з розповідей сторонніх осіб. Радянська армія взагалі була нісенітницею та й Українська від неї не відстає. Армія повинна бути професійною і повинні в ній служити не хлопчаки 18 років а мужчини які мають знання та досвід. Бо що в голові у 18 річних? Як захистити Батьківщину? Сумніваюсь.

значит мне в этой жизни повезло больше, если я могу сказать, что имела и имею честь быть знакомой с Офицерами

Пам'ятаю я той випадок. Засцав замполіт якогось хлопка в двигуні і катапультувався а літак через всю Європу летів без пілота. От така то була потужна радянська армія. Я також служив солдатом в ВВС і добре знав багатьох пілотів офіцерів. Переважна більшість з них були алкаші. Тому і боялись НАТО що армія була ,,НЕПРЕДСКАЗУЕМА,,.Служив у БiБiСi?ВВС це ВПС вибачте за помилку. Забув що кожна обмовка карається миттєво. Да прикалываюсь я просто... Никакой ошибки. А с бибиси и вэвээс - мой старый (очень) прикол

значит мне в этой жизни повезло больше, если я могу сказать, что имела и имею честь быть знакомой с Офицерами
Ну має ж комусь щастити. А то у мене все життя навколо любителі випити. В армії офіцери, на роботі співробітники, на вулиці також не бракує. А я не п'ю. Моливо тому і замічаю що навколо повно п'ющих )) Навіть президента країни в новинах бачив коли він фразу говорив - Ну налей , Миша, чтоб не было стыдно ))). ( на 9 травня)
Значить вам повезло більше. З чим вас і вітаю )))

[c Тому і більшість з тих хто виходили заміж за офіцерів не були їм вірними дружинами. Це мені також відомо не з розповідей сторонніх осіб. Радянська армія взагалі була нісенітницею та й Українська від неї не відстає. Армія повинна бути професійною і повинні в ній служити не хлопчаки 18 років а мужчини які мають знання та досвід. Бо що в голові у 18 річних? Як захистити Батьківщину? Сумніваюсь.Ну насчет жен офицеров ты загнул. Мои родители поженились в 1943, умерли в 2000, прожили всю жизнь вместе. И куча наших друзей и просто знакомых также. И я в детстве был уверен - если тетя от мужа убежала - очень плохая тетя и это редкость. Может современные офицерские жены такие, как ты говоришь... Так это не только офицерские сейчас..

грустно, что у нас выпивка дешевая, а если спортзалы открывают, то цены там большинству не по карману, хорошо, если на районе есть спортплощадки обустроенные, но их же по пальцам рук пересчитать можно... я каждый раз на работе нервы себе мотаю (успею на тренировку или нет?, хотя хожу на 9 вечера)

Пам'ятаю я той випадок. Засцав замполіт якогось хлопка в двигуні і катапультувався а літак через всю Європу летів без пілота. От така то була потужна радянська армія. Я також служив солдатом в ВВС і добре знав багатьох пілотів офіцерів. Переважна більшість з них були алкаші. Тому і боялись НАТО що армія була ,,НЕПРЕДСКАЗУЕМА,,.угу... видимо вам по жизни везет на алкашей... я знакома была по роду работы с офицерами и мне почему-то ни одного алкаша не приходилось видеть... все б обосрать... сначала что-то сделайте в этой жизни, а потом уже вякайте
Шо ж це за робота така? :)

а не сидел бы сын фермера по утрам на веранде дома своего, а работал бы как все фермеры и не упал бы ему на бошку самолет... хотя, в таком случае и семья бы не получила свои 800 тыщ долларов. а это были деньги в 89 году!

интересная работа была... комплектовщицей на сборке-разборке плоскостей