Вот и сказочке конец...

836308

АнекдотПосмотрела на себя в зеркало... ВОТ РАНЬШЕ ЗЕРКАЛА БЫЛИ, ЭТО ДААА!...

Комментариев: 29

  • 21  анонім
  • , в

:(

машенька садистка оказалась, подбросить белым тюля и с даля умаляясь усьо на зеркалку запечатлеть

цілком логічно. від наших Машеньок і не такого можна дочекатися) жорстока Машенька... так пики ведмедям натовкти...Неожиданная интертрепация.

цілком логічно. від наших Машеньок і не такого можна дочекатися) жорстока Машенька... так пики ведмедям натовкти...Неожиданная интертрепация.
Я б посперечалася..... якби наші Машеньки зростали у оточенні справжніх чоловіків, а не тих, кого маємо - алкоголіків, мамуліних синочків та геїв - то і були б жінками, а не бабами з некрасовських віршів, які і ведмедю пику натовчуть. А так - як кажеться, маємо що маємо.)))

цілком логічно. від наших Машеньок і не такого можна дочекатися) жорстока Машенька... так пики ведмедям натовкти...Неожиданная интертрепация.Я б посперечалася..... якби наші Машеньки зростали у оточенні справжніх чоловіків, а не тих, кого маємо - алкоголіків, мамуліних синочків та геїв - то і були б жінками, а не бабами з некрасовських віршів, які і ведмедю пику натовчуть. А так - як кажеться, маємо що маємо.)))
сюди ще можна добавити наркоманів і мажорів.
проте, на жаль, якщо більшість чоловіків з недоліками, то на тих що залишилися нормальними і на всіх Машеньок-Свєточок і Наташ лягає надскладне завдання виростити покоління справжніх чоловіків.

О бедном тюлене замолвите слово

или смертницей

"Маша и медведи" - Современный вариант

это не машенька.Когда вв белых медведей умирет ребёнок они его сьедают