«Золота рибка» у сучасному варіанті

839107

В Галичині жив працьовитий українець, який трудився в полі не покладаючи рук в поті чола. Скоро, він обзавівся власним господарством, шикарною машиною, сім'єю, дітьми. Будинок - повна чаша. З'явився час для відпочинку і одного разу він поїхав на Дністер на риболовлю.

Закинув снасті і спіймав золоту рибку. Заблагала рибка, - «Відпусти мене, і я виконаю три будь-які твої бажання». Та все у мене є - подумав українець, ... побалую краще дружину свіжою рибою.

Привіз її додому, а золота рибка знову почала благати. Тут йому дружина і говорить. Попроси її зробити нас членами ПР, а то на нас сусіди, тіпа Писарчука, косо дивляться.

Попросив щирий українець рибку і відпустив її.

Вранці прокидається – і нічого зрозуміти не може: двоповерховий будинок з цегельного перетворився на хрущовку в Донецьку, біля плити порається дружина в брудному рваному халаті і пече млинці на олії, замість Мерседеса у дворі стоїть старий «Запорожець», ... .

- Дружина, а де наші діти?

- Діти? А діти пішли до копанки на баньдюковичів гарувати …

АнекдотВот вы говорите несправедливость-несправедливость... Несправедливость - это к...

Комментариев: 31

Да, а то привыкли на свой карман работать "Традиційно дотаційні області", тьфу.

Ничё так сказка.

Гарна рибка!!!

От чому набагато краще просити щось в Бога, бо він ніколи не дасть нам того,що ми просим,якщо воно зашкодить розвитку душі і особистості вцілому.
Бандюковичі формують суспільну думку на свій лад.
Є віковічні цінності людського співіснування, основані на добрі і любові. Тому треба об’єднуватися проти зла, а не ставати одним з них,бо це ні до чого доброго не приведе.

;) людина має покладатися лише на власні руки і на власний розум і усього добиватися сама. ... якщо їй в цьому перешкоджають ... - то не задумуючись вбий цю скотину від ПРматів, ... як це зробив вимагачами хабаря, герой України Мазурок !!!

Ось вам і ПРасти.