Українці :-)

Справжній українець у своєму житті повинен:
1 - посадити дерево,
2 - побудувати будинок,
3 - виховати сина,
4 - вбити москаля,
5 - вбити синичку.

Якщо Ви запитали чому синичку, то Ви - справжній українець. Бо пункт 4, як правило, сумнівів не викликає...

АнекдотСидят на приёме у гениколога брюнетка, рыжая и блондинка. Брюнетка: "Когда мы...
Я плакал. Читать всем.Я плакал. Читать всем. 26 ноября 1994 года наш дважды красноконный сорок пят...

Комментариев: 172

херово придумала

херово прид

а ще посадити сусідського сина , спалити сусідську хату, зрубати сусідське дерево.... ух.... я справжній українець!))))))))))

yakos' ne prykol'no:(
Dlya 4oho bulo pysaty?

неподобається нечитай
ти здається в гостях !!

мені дуже сподобався жарт , і щира українська мова

Мне кажеться, что именно из-за таких вот шуток, рождается ненависть между «москалями» и «хохлами». Один дурак начал, а другие подливают масло в огонь.
А еще меня просто убивает мнение: «Якщо спілкуєшся українською, то ти Українець (з великої букви), а якщо російською - то ти москаль!». Это действительно уже не национализм, а нацизм.

А ти вирішив ще масла підлити, бо щось біля цього тексту мало коментарів стало, так?

+ 1

Околиця Львова, ранок, перехрестя, стоїть ДАЇшник на дорозі. Їде модна така машина, дай думає спиню. Спиняє.
....

Львів.. столиця аж ніяк не українців.. в основному одні бендери, австріяки які навіть украхнської мови не знають. Патріоти блін.

  • 60  RusLi
  • , в

я не розумію навіщо Ви розпалюєте такі дебати? Це ж усього навсього жарт і не більше!!! Звісно жарт веселий і цікавий, але після таких жартів починаются війни між країнами на національному підгрунті. Наведу приклади - Японія-Китай, Англія-Франція, Україна-Росія, Росія-Грузія арабські країни, яких я навіть не знаю. Якщо подивитись на ці країни, то стає очивидно, що одна із цих пар країн намагалася здобути повну владу над сусідами. Росія(ще навіть до радянських часів) володіла тереторіями де населяли словьяни. Англія намагалася оволодіти приморськими тереторіями. Японія боролася з Китам за азію.
Саме на цьому історичному підгрунті і виникають суперечки, вони ніколи не зникнуть, але, якщо мі хочемо вважати себе цивілізованими людьми, то наше відношення до сусідів не повинне виходити назовні