Молодежь негодует

936589

Царевна-ЛягушкаЛягушка счастья завтрашнего дня...

Комментариев: 128

Молодёжь нынче уже не та... :)

они хотят к педерастам братьям славянам? какие они переборчивые... прям не один х*й им...

Я українка, і житиму на Україні, вас не питатиму! А ви навіть розмовляти і писати не хочете нашою мовою. От і "мийте сраки" рашкам!

Щось згадав класика..."ох люди, люди .....ці дурні казли":[
сиділиб бабці вдома та дивились Роксолану (чи що там зараз показують)

:( Нужны мы Европе, как зайцу стоп сигнал. Привыкли быть под кем то.

А шо, тока я вижу шо это фотошоп?
Не только) Но, к сожалению, альтернативно одаренных ведущихся на методы черного пиара десятилетней давности, у нас слишком много))) Свидомость, такая свидомость

Одного не пойму, какую-то мразь в виде нескольких областей в 39 году выгнали из Европы, как от мусора избавились, теперь они кричат, что чистокровные украинцы и всю нормальную страну тянут в эту гейропу назад.

Розігнався блять - уже пішов збирати валізи. Смішні усілякі олігофрени, які проживаючи на території України серуть на її національну гідність. І більше нічого, крім як срати, вони не можуть. Бо в їхньому гарячолюбімому центральному хачорозпліднику вони потрібні, як мертвому припарки. От і давляться вони піною з жовчю на сторінках українських порталів вихваляючи велікій русскій мір ТМ (С) з його тайожними союзами. І що сука, характерно, їм цього ніхто не забороняє, бо свободу слова ніхто не відміняв, навіть для таких, як вони. Європа в менталітеті, а не на контурній карті.

Яке мити? Вони їх їм лизати не перестають

Ну то що, ще в ярмо на 400 років до рашки? Щоб уже 98% населення не знало державної мови? Чи може перестанемо пускати соплі і візьмемось нарешті за розум, щоб не ми просилися в Європу, а вона просила нас?