Как всегда:)

948485

Комментариев: 17

от саме погане что всі знають тільки в тряпочку, да за 100 грн будуть стояти на майдані, і не важливо за що стояти за ЄС чи за ТС, чомусь ніхто про це не каже

От тому я й не ходжу по майданах! Я не хочу ні Європи, ні Росії. Я хочу спокійно працювати і отримувати зароблене. А з приводу "ніхто не каже" - зараз кажуть, хто що хоче, тільки ніхто нікого не слухає.

отож, теж не хожу на майдани, бо самі провокаторі ходять, затіють щось, а потім тікають, а ті хто поруч стояв, повелися і їх забрали в буцегарню

А що він дасть, той майдан? Нічого все одно не вирішиться. Тільки попіаряться "народні обранці"- один другого кращий. Все одно вирішують не майдани, а ахметови-фірташі. Хоч і гірка, але правда.
Зараз нас з тобою заклеймлять позором і обвинуватять в непатріотизмі;)

начхати, той більший раб - хто не усвідомлює цього. А патріотів в мережі багато, та тільки в мережі.

Я вважаю справжніми патріотами таких, як Чорновіл, Лук"яненко. А на майдані люди вірять в те, що зможуть на щось вплинути. Та тільки мало ймовірно. Я поважаю їх за те, що не сидять в теплих квартирах, а намагаються самі вплинути на політиків. Та ми вже бачили "помаранчевий майдан" і його наслідки.

  • 17  анонім
  • , в

Я можу з Вами погодітись на тему патріотів, але їх значно більше ніж Ви назвали, і є такі патріоти, що про них може навіть ніхто і не дізнається, прості люди які живуть поряд з нами. а є величні але про яких спеіально замовчують, наприклад Махно і його товарищі, які і досі борються за свободу і волю.вони не хочуть аби їх друкували в газетах вони не галасують на майданах але коли треба вони вийдуть як у 90-ті роки разом з шахтерами і іншими знедоленими людьми, вони не піддаються на провокації накшталт майдану. ці товарищі звуться анархістами.