Приколи N 47-ий

Анекдот

Напис на горілчаній етикетці: "Перед зловживанням охолодити".

Анекдот

Самогон ваш ворог! Женіть його.

Анекдот

Якщо гепард голодний, людина може розвинути швидкість до 70 км/год!

Анекдот

Група Беркуту, за окрему платню, розжене натовп програмістів до одного гігагерца!

Анекдот

Розмовляють дві подруги:
- Чудовий погляд... Струнка фігура... Голос, що зачаровує... Янгольське личко... Ну, гаразд, досить вже про мене, як ти?

Анекдот

- Чуєте, як добре вона дзвенить. Майже так само, як й інші монети. Можна побожитися, що вона золота. Я попався на ній сьогодні вранці, так само, як попався, за його словами, крамар, який мені її вручив. У неї немає потрібної ваги, мені здається; але вона блищить і дзвенить майже зовсім як справжня, зовні вона позолочена, так що коштує все ж дещо більше за два су, але вона скляна. Після довгого вживання вона стане прозорою. Ні, ні, не тріть: ви мені знеціните її. І зараз вона вже просвічується.

Андре Жид

Анекдот

Хабарники повинні тремтіти, якщо вони накрали лише стільки, скільки потрібно для них самих. Коли ж вони награбували досить для того, щоб поділитися з іншими, то їм нічого більше боятися.

Марк Тулій Цицерон

Анекдот

У Спарті дрібна крадіжка була в пошані, тому що усе багатство було громадським, але з тієї миті, як ви встановлюєте твоє і моє, для вас стає неможливим розглядати крадійство інакше, як антигромадське діяння, а отже, і як несправедливе.

Вольтер

Анекдот

Багатий не той, у кого всього багато, а той, у кого мало, але вистачає на багато чого.

Веселін Георгієв

Анекдот

Маленький Вова стоїть і плаче
- Ти чого плачеш?
- Я на язик наступив
- Чим?!
- Зубами...