Приколи TarasTheHuman

люблю зиму, але чомусь після цього не дуже....

от так завжди... :))))

...тільки попробуйте не засміятись :)))

Человек зашедший в метро и так всех рассмешивший , это Терри Гиллиам , известный режиссёр и актёр . )))

Анекдот

Новый "Даниссимо". Просроченный.
И пусть весь мир подождет!

...наверно Гагарина... :)))))

320152

ацкий тюнИнгггг :)))

320142

ше трохи і ВОНИ літати будуть.... :)))

278131 3

•Тип кузова: Внедорожник
•Коробка передач: Ручная
•Дверей: 3

Сигнализация двухсторонняя Sheriff, центральный замок, тонировка, антикор, подкрылки, акустика, магнитола, чехлы, 2 комплекта резины лето/зима, 1 хозяин, ухоженная, не требует капиталовложений сел поехал. Мануал по машине в придачу.

Стоп кадр

274961 3

Дивитися далі

Настанова на хороший, вдалий робочий день! :)))))

дивитись зі звуком :)

Анекдот

Студентська міфологія.
Верховним богом в студентській міфології є всемогутній Анунах.
Цей бог повністю править студентським життям і вершить суд. Покровителькою студентів, їх заступницею і помічницею є дружина Анунаха - Халява. Саме до неї звичайно звернуті всі студентські молитви.
У Анунаха є ряд богів-помічників: всемогутній Нунафіг, прекрасні сестри Незараз і Апотім, хоробрі воїни Нунездам, Перездам і Академ. Серед обширної свити Халяви слід виділити таких богів, як Вовезе та Якнебудь.
Є в студентській міфології і злі боги, в першу чергу брат Анунаха, зловісний Деканат. Деканат на протязі століть бореться з Анунахом, намагаючись повалити його і повергнути студентський світ в ботанство. Але Анунах раз по раз перемагає
Деканата, підтримуючи раздолбайство і пофігізм.
У підпорядкувань у Деканату знаходиться безліч дрібних і пакостлівих демонів: Незарах, Курсовик, і, звичайно ж, нещадна Цедва.
Раз на півроку темні сили збираються на шабаш, що називається Сесією. В цей час студентам рекомендовано дотримуватися пивного посту і вести праведне життя.