Приколи kilan

МіСлІ

Якщо вам здається що вибачити неможливо,
згадайте скільки було прощено вам

МіСлі

якщо хочеш мати те ,чого ніколи немав-
-прийдеться робити те чого ніколи не робив*ymnik*

РізноПіДвиди оргАзму

Астматический: А... а...
Географический: Сюда, сюда...
Математический: Еще, еще!
Спортивный: Быстрее! Еще, еще чуть быстрее...
Научно-исследовательский: Глу-у-убже...
Звериный - женщина вцепляется ногтями в спину и нечленораздельно рычит.
Агрономический: Засади еще!
Положительный: 0 да!
Отрицательный: 0!.. Нет... О!.. Нет...
Религиозный: О боже!
Невменяемый - женщина вырывается с диким криком: « НЕ В МЕНЯ!!!»
Суицидальный: Я сейчас умру!
Криминальный: Ты меня убиваешь...
Угрожающий: Если ты остановишься, я тебя убью! (Проверять искренность ее угроз не рекомендуется...

Читати далі

Правда про........

1. Бог створив чоловіка, а потім вирішив, що здатен на більше, і створив жінку (Адела Сент-Джон).
2. Єдине, про що жінка ніколи не забуває, — це рік її народження, як тільки вона його нарешті вибрала (Дороті Паркер).
3. Єдине, що жінка пам'ятає твердо, — це вік інших жінок.

4. Жінка не женеться за популярністю. Їй цілком достатньо, якщо її розуміють тридцять — сорок чоловіків (Яніна Іпохорська).
5. Жінка скоріше полюбить чоловіка, якого вона ненавидить, ніж того, до якого байдужа.
6. Жінка століттями відігравала роль дзеркала, наділеного чарівною й оманною властивістю: відбита в ньо...

Читати далі

Буває і так ))

Приходит молодой человек в аптеку и говорит:
- Один презерватив, пожалуйста. Я сегодня встречаюсь со своей девушкой. А хотя нет, дайте мне два, пожалуйста: у нее есть сестра. Пожалуй, дайте-ка мне три: у моей девушки мама тоже выглядит неплохо. После покупки, "попробывать" презервативы он идет к своей девушке домой. Его сажают за стол пообедать вместе со всем семейством. Но тут с нашим героем нечто происходит: за все время обеда он не произнес ни слова, сидел красный как буряк и ничего ни ел. После обеда его девушка спрашивает:
- Что с тобой случилось во время обеда, тебе что, еда не понр...

Читати далі

Жіноча логіка

Еду в автобусе. Надо передать на билет. Рядом стоит девушка. Как к ней обратиться - на ты или на вы? Рассуждаю логически. Этот автобус - экспресс. Если девушка не сошла на предыдущей остановке, значит, она едет в мой микрорайон. Едет с бутылкой вина, значит, к мужчине. Бутылка дорогая, значит, едет к красивому мужчине...В нашем микрорайоне двое красивых мужчин: мой муж и мой любовник. К моему любовнику она ехать не может, так как я сама еду к нему. Значит, она едет к моему мужу. У моего мужа две любовницы - Оля и Катя. Катя сейчас в командировке. - Оля, передай на билет! Девушка (ошеломленн...

Читати далі

Аська

Деяким дівчатам треба все відразу і блискавично. Наприклад, вона побачила тебе в асьці, а ти саме в цю секунду відлучився на кухню, щоб зварити собі кави. Через 5 хвилин відсутності ти прочитаєш наступний потік повідомлень:
1. Привіт!
2. Тук-тук.
3. Ти де?
4. Не хочеш зі мною розмовляти?
5. Фу, який грубий.
6. Так і будеш мовчати?
7. Хм ... Козел.
8. Ну і будь ласка.
9. Мені багато хто говорив, що ти байдужа колода, але я не вірила.
10. А взагалі, всі мужики сволочі. Піду до Люська нажерусь.
11. Коли ти це прочитаєш, мене вже не буде в живих ...
12. Тобі що, до одног...

Читати далі

Овочі рулять нами

Перець чилі і просто перець дарують відчуття щастя. Основна складова чилі – капсацин, в перці – піперін. Це вони створюють у нас в роті “пожежу”. Але те, що ми сприймаємо як занадто гостре, насправді має властивість пригнічувати больові відчуття. Завдяки псевдоболю, який викликають чилі і перець, мозок виробляє опіат. І це трохи пізніше дарує незабутнє відчуття щастя.

Петрушка – трава мужності. Навіть у Стародавньому Римі гладіаторам перед боєм давали петрушку. Вона подвоювала сили і мужність. Петрушка містить багато вітаміну С, а крім того, мультивітамінну речовину апіол, яка активно вп...

Читати далі

буває ж так

Людовику XVІ пророчили, що він помре 21 числа. Переляканий король 21 числа кожного місяця сидів, замкнувшись у своїй спальні, нікого не приймав, не призначав ніяких справ. Але обережності виявилися марні! 21 червня 1791 року Людовика і його дружину Марію-Антуанетту заарештували. 21 вересня 1792 року у Франції була проголошена республіка й скасована королівська влада. А 21 січня 1793 року Людовика XVІ стратили.

***

Эдгар По написав моторошну розповідь про те, як корабель зазнав аварії і позбавлені їжі моряки з’їли юнгу по імені Річард Паркер. В 1884 році сюжет “жаху” втілився в життя. ...

Читати далі

Цікаві факти про овочі

Ріпу колись сіяли з рота. Справа в тому, що у ріпи дуже дрібне насіння: в 1 кг його більше мільйона, і вручну так просто не розкинути. Однак і плювати – справа не проста, тому кращі «плювальники» цінувалися і шанувалися в народі.

Відваром буряка в давнину користувалися як дезинфікуючим засобом, і, природно, їли і вареним, і сирим. А потрапив він до нас з Візантії.

Є багато видів капусти: червонокачанна, білокачанна, цвітна … Цвітну капусту Марк Твен називав капустою, яка закінчила коледж. Броколі американці називають «капустою з університетською освітою».

Картопля з’явилася в Європ...

Читати далі