Приколи ud3005

Їдуть в одному купе

Їдуть в одному купе такий підтягнутий, у роках, добре одягнений чоловік і карколомна юна особа, з томним поглядом. Він читає газету, вона робить вигляд, що читає книжку, раз у раз пострілюючи на нього очами.
Через деякий час між ними відбувається наступний діалог:
- Молодий чоловіче, а я вам зовсім нецікава?
- Чому ж, - відповідає той, - ви просто сама чарівність.
- Але тоді чому ж ви нічого не робите, адже це так
захоплююче, завойовувати, розважати жінку, спокушати її, ви
напевно вмієте це досконало, і, можливо тоді вам дістанеться головний приз .. - Натхненно посміхалася дівчина.
-...

Читати далі

Історія про двох горе-електриків.

Працював я колись бригадиром електриків на одному українському підприємстві легкої промисловості. І був у мене такий же "спеціаліст" - електрик - йому окрім заміни лампочок нічого довірити не можна було.
От же, історія.
Бухгалтерія наша знаходилася на останньому поверсі (п'ятому якщо точно) поряд з ліфтової шахтою (це важливо). І попросила мене головбух зробити розетку для калькулятора ближче до столу. Нормальні хлопці були зайняті, довелося цього "спеца" послати. Через годину дзвінок від головбуха - "Зробив нормально - а от калькулятор то працює, то ні". Посилаю розібратися нормального х...

Читати далі

Одинадцятий

Одного разу якийсь чередник віслюків звернувся до Ходжу Насреддіна:
- О, наймудріший, поясни мені одну річ, інакше я зійду з розуму. Мені дали десять віслюків щоб перегнати у інше місто, і я відправився у дорогу. Перед дорогою я їх перелічив, їх було 10. Я сів на віслюка й ми поїхали. По дорозі я вирішив знову перерахувати віслюків, і, на мій жах, їх стало дев'ять. Тоді я вирішив зробити привал, спішився, і знову перерахував своє стадо, їх знову було десять! З полегшенням я знову вирушив у дорогу, але коли вирішив знову перерахувати віслюків, їх знову було дев'ять! І так кожен раз й всю до...

Читати далі

З рубрики корисні поради:

якщо ви хочете лягти спати, а на вашому місці вже спить кіт, потрібно піти на кухню, включити світло і грюкнути дверцятами холодильника.
Коти - допитливі істоти, особливо щодо халявного їдла. Тому кіт неодмінно піде слідом за вами подивитися - що там смачненького можна випросити.
Коли він прийде на кухню, потрібно швидко добігти до вимикача, вимкнути світло і одразу бігом у спальню. У кота лапи короткі і їх чотири. Поки він біжить раз-два-три-чотири - ви вже раз-два-раз-два - і зайняли місце у ліжку! Потрібно потренуватися вдень щоб у темряві на бігу не звалити крісло по дорозі з кухні у ...

Читати далі

Вчіть математику

Розповідала інститутська викладачка математики, на підготовчих курсах, про свого колегу викладача:
- Був він людиною крупною і поїсти любив. У їдальні одного разу взяв він два супи два других ... тобто обід у двох примірниках. Підходить до каси. Молоденька касирка клац-клац-клац на рахунках: "З вас 2-17" він у відповідь "Не правильно". Касирка знову за рахунки ...: "2-05" він у відповідь "Неправильно", касирка остаточно збентежена та налякана клац-клац-клац - "1-97", а цей вчений муж їй у відповідь "Знову неправильно". Зневірена касирка: "А скільки має бути?!?!" Він у відповідь "Не знаю. А...

Читати далі

Не грамотний

У театрі, зазвичай, тексти, які можна читати, актори не вчать напам'ять, а просто читають з аркуша. Не запам'ятав, який це був спектакль, але суть у тому, що у ході на сцену вбігає гонець та передає королю лист зі словами:
- Ваша Величносте, Вам лист!
Король розгортає свиток і, ... О, жах, там немає тексту (колеги пожартували). Але він був досвідченим актором і, повертаючи свиток гінцеві, каже:
- Читай, гонець!
Актор, виконуючий роль гінця, теж був не ликом шитий, повертає листа королю:
- Не грамотний, Ваше Величносте!

Залізна логіка

Священик, який приїхав до маленького села, запитав у хлопчика, як потрапити до церкви, де він буде ввечері читати проповідь.
Після того як хлопчик показав йому дорогу, священик запропонував:
- Приходь сьогодні ввечері та приводь усіх своїх друзів!
- Навіщо? - Запитав хлопчик.
- Я буду розповідати, як потрапити на небеса, - відповів священик.
- Ви жартуєте! - Засміявся хлопчик. - Ви навіть не знали, як потрапити до церкви!

Сповідь коханого

Дружина повернулася додому раніше звичайного і спіймала чоловіка в ліжку з вельми привабливою молодою особою. Вона була настільки вражена побаченим, що спочатку розплакалась, а потім закричала на чоловіка:
- Ах ти, невдячна свиня! Як ти посмів вчинити так зі мною, вірною дружиною і матір'ю твоїх дітей! Все, я йду! І негайно вимагаю розлучення.
Чоловік вислухав її і відповів:
- Почекай хвилинку, кохана, і я поясню тобі, що сталося.
- Гаразд, давай, викручуйся, тільки май на увазі, це останнє, що я готова почути від тебе.
Підбадьорений наданою йому можливістю, чоловік почав виправдовуват...

Читати далі

Не зедерайте носа

Було це на початку ХХ століття. Якось пані Розенберг опинилася в одному з престижних курортів, на який не допускали євреїв. Клерк готелю, до якого пані Розенберг зайшла, пробіг пальцем по обліковій книжці та сказав:
- Вибачте, місць немає.
Пані Розенберг:
- Але табличка при вході свідчить, що у вас є вільні місця.
Клерк трохи зніяковів, але потім коротко і різко відповів:
- Розумієте, ми не розміщуємо євреїв. Пошукайте готель в іншій частині міста.
- А ви знаєте, я прийняла Християнство.
- Невже? Ну тоді дайте відповідь мені на просте запитання як народився
Ісус?
- Він народився у ...

Читати далі

Неочікуваний фінал

Стою, палю на балконі. Попільнички під рукою не було, тому жбурнув недопалок з вікна.
А унизу йшов якийсь маленький хлопчик, років 10 напевно, та недопалок прямо біля його ніг впав. Він голову задирає та кричить мені:
- Дядечку, недопалки з балкона кидати не можна. це невиховано!
Й, знаєте, мені якось ніяково стало. Я не полінувався, одягнувся, спустився донизу з 7-го поверху ...
та надавав добряче по шиї цьому хлопчику. Ще, курва, викаблучуватися мені буде ...