Приколи Пусік*

Покажу, як цим користуватися

Моя мати працює вчителькою у середній школі. І ось просить якось її співробітниця залишитися на заміну замість неї на один урок у 9 класі.

Клас попався на рідкість "хороший", решта вчителів готові були б відмовитися від усього, аби не працювати з цими дітьми-мострами, але не моя мати.

Ось заходить вона в клас, а у неї на вчительському столі лежить презерватив (це вони ніби як реакцію вирішили подивитися, та й нерви перевірити).

Вона показує його класу і говорить:
- Діти, ви знаєте що це таке?
Золоті дітки:
- Hе-а! (і дружний регіт)
Вона:
- Вам що, батьки ще не ро...

Читати далі

Виправився

- Вас засуджено до штрафу в п'ятсот гривень. Hадіюся, що це відіб'є у вас бажання обкрадати мобільні телефони.
- Звичайно, пане суддя. Скажіть, а можна сплатити штраф грошима з SMS-карточок ?

Зірки, то найголовніше

Входить пеpевіряючий - майоp Непийпиво - в бункеp керування стpатегічними pакетами. Дивиться - дежуpний pакетчик спить на посту, голову положив на пульт, pуки pозкинув в сторони. Пеpевіряючий похолов від жаху. Тихесенько, щоб випадково не злякати сплячого, підкpався ззаду, схопив його за шивоpіт і pивком відтягнуввід пульта. Той схопився струнко, очима кліпає, нічого зі сну не може второпати. А майор йому (ласкаво так):
- Ти що ж це таке оце pобишь, синку? Спишь на посту, а pуки - на   кнопках. Hу, а якщо щось пpийсниться, зачуток вздpогнешь уві сні,   і Англії - нема, Фpанції - нема! ....

Читати далі

На двох кріслах

Дуже товстий Єфім Звягільський з великими зусиллями пробирається між рядами в верховній зраді і ледве-ледве втискується на своє місце.
- Такий солідний діпутат, як ви, повинен би балотуватися в двох округах - зразу на два крісла, - роздратовано говорить сусід Підрахуй.
- Не хами, - сичить Звягільський, - бо я так і хотів зробити. Але було лише   два вільних крісла - одне тут, а інше - між Свободівцями.

Мажорні витребеньки папуги Вованчика

В однієї пані був папуга, який постійно говорив непристойності.
Звернулася вона до ветеринара, а той пояснив їй, що брудна лексика може служити ознакою статевої незадоволеності, і запропонував за 500 доларів попугаіху на одну ніч.
Не маючи іншого варіанту, жінка погодилася.Запхнувши самку в клітку, вона віддалилася, щоб не бентежити парочку.
Незабаром вона почула крики, повернулася, і побачила, що папуга з люттю вищипує все пір'я з партнерки з криками:
- За пів-куска і в одягненому вигляді ???!!!!

Так є геноцид, чи ні ???

Йде засідання Верховної Ради з приводу імпічменту Баньдюковича. Янукурвіч обвинувачується Свободою в геноциді українського народу.
Але як і завжди ПРмати не голосують і обвинувачення не проходить.
Основний аргумент ПРматів:
- "Если нас не бамбілі, значіть геноциду не было ".

За счастье !!!

За счастье поднимаю я вино, За то, чтобы бежало оно и шло, … а горе… горе заблудилось по дороге!

Праздничный Тост

Желаю из тысячи встреч - одну, Самую счастливую! Из тысячи звезд - одну, Самую яркую! Из тысячи слез - одну, Самую сладкую! Поднимаю же бокал, За вашу жизнь без горя и невзгод!