Приколи Олюся

Анекдот

— Подсудимый, почему вы три раза подряд ограбили один и тот же магазин? — Дело в том, что в первый раз я взял там платье для жены, а потом два раза приходил его менять.

Анекдот

З другого боку.
Двоє добряче підпилих євреїв намагаються увіпхатися у браму жіночого монастира, явно не розуміючи, де знаходяться. З-за воріт до них кричать:
-Йдіть звідси! Тут у нас наречені Христа, а ви хто такі?
-Ми? Родичі з боку нареченого!

Анекдот

Догодили.
Приїздить відомий іноземний рок-гурт в Україну. Біля трапа літака їх зустрічає дівчина в народному костюмі, у вінку зі стрічками, рум’яненька. В руках тримає хліб і сіль.
Із літака виходить лідер гурту, підходить до дівчини, нахиляється до сільнички, затуляє пальцем одну ніздрю, через ыншу шумно вдихає сіль і очманілим голосом промовляє:
— Так нас іще ніде не зустрічали!

Анекдот

Така лажа!!
— Ти чому такий сумний? Ти ж, я чув, нещодавно знову одружився.
— Саме так. Розумієш, ми з дружиною тут поговорили, ну там одне, друге… і виявилось, що я колись уже був із нею одружений…

Анекдот

І зробив Бог жінку із ребра чоловіка і сказав, що хороших і слухняних дружин можна буде знайти в будь-якому куточку землі.
А потім зробив землю круглою ...

Анекдот

Гроші хитрі, падлюки! Я на вулицю - вони за мною. Я додому - вони ніфіга...

Анекдот

Чоловік з дружиною вирішили відпочити, тільки чоловік поїхав на день раніше. Приїхав, зняв номер. В кімнаті був комп'ютер з вихідом в інтернет. Вирішив написати повідомлення дружині. Але адресу набрав не правильно, помилився на одну букву. Вийшло, що він написав другій жінці-вдові, яка сьогодні поховала чоловіка. Вдова вирішила перевірити пошту. Там було кілька повідомлень із співчуттями і одне повідомлення з заголовком: "Моїй дружині, котра поки що вдома".
"Кохана! Знаю, ти не думала, що я напишу тобі, але виявляється тут є інтернет! Тільки хотів сказати тобі, що добрався нормально. Зареєструвався. Готуюсь до твого прибуття. Надіюсь ти доберешься нормально, як і я! З неперпінням чекаю! Р.S. Тут гаряче!"

Анекдот

- Пішли в бар?
- Не можна в бар.
- Пішли на рибалку?
- Не можна на рибалку.
- Ти не жалієш, що одружився?
- Не можна жалітись.

Анекдот

ГОЛОВНЕ - МОТИВАЦІЯ.
Дівчина заплуталась у сумочці і замість балончика з газом бризнула в маніяка "шанелькою".І з криками "Сучара,вони півтори штуки коштують!",ледь його не вбила.

Причина запізнення - поважна

1029793

Пояснююча