Життя мого кота... день третій)

////Мурчик продовжує нас розважати)////

6:00 Встала раніше будильника… моїми стараннями)) Мяв! Мяу! Ще не вивчила, що перш за все треба мене нагодувати? Мя-а-ау! Ой, рибка! Сира! Мм-м-м.. обожнюю!
6:10 І чого люди вмиваються до сніданку? Поки приведеш себе в порядок, можуть же і їжу стирити! Дивні створіння…
6:25 Який же я брудний! Тільки-но один бік вилизав а ще скільки шерсті немитої! Поки до яєць доберусь, уже й сил не стане!
6:50 Ох і заморився я! Де там моя рибка? Мя-я-у! МяУ!!! На вечір не буде, кажеш? Ще купиш! Мя-а-а-ау!
7:10 Ти дивись, не забула, що я обожнюю спати на її одязі, знову так гарно на ліжку його розклала, точно, для мене! Мр-р-р-р….
7:11 За що? Ой, йой… моя спина, мої ребра!.... Я ж не встиг ще нашкодити! Вмивався цілий ранок, а це ось приліг на хвилинку…. Образився я, зовсім не буду говорити! І з-під ліжка навіть не вилізу!
7:25 Шукає, хі-хі))) Не вилізу! Ага, побачила, де я, можеш уже йти на роботу! А в мене справ по вуха…
7:30 Ну, ще трішки посиджу тут, павучок якийсь висить, треба його з’їсти) і м’ячик мій загублений тут! Цікаво, що там кутку…..
7:40 Тьфу, павутиння навіть у роті.. треба вмиватись… якийсь санітарний день в мене сьогодні..
9:50 Хтось стукав у двері, я не відкрив. Потривожили мій сон….
10:00 Ще на підвіконні я сьогодні не дрімав… Горобці десь цвірінькають, не видно, смужки якісь на все вікно начепила, що й сонце не світить…
14:30 Що за муха спати не дає? Зараз я тебе упіймаю! Стрибок! І … муха полетіла, чашка теж….. Стрибок! Спіймав таки мушку, а от горщика з квітами спіймати не встиг…. Чим це він пахне? Земля якась висипалась…. Треба вирити ямку…. Навіщо? Просто так! Хоча ні…. Щось мені це нагадує…. Присяду-но я на цю ямку…………..
15:00 А що це ти так рано повернулась? Мяу! Мур-р-р-р… Мур-р-р… Погладь мене, я скучив…. І ще…. І спинку….Мур-р-р-р-р…
15:10 Добре, хоч є де переховуватись….. Мабуть, не сподобалось їй, як я погосподарював у кухні.…. Як же тепер вимити мордочку від землі?.....
16:00 КУДИ? НІ!!!! Я чистий! Я боюсь води! Я не вмію плавати! Мяу! Мяу! Мяу! Не відпущу плеча! Вчепився в одяг кігтями – не допомогло! Ну все… Посадила у ванну, відкрила воду з душу…. А вода тепленька) наче й непогано….
16:03 Та скільки ж можна мене поливати, я ж не дерево! Мокрий до нитки! Мяу….Закрила воду. Пускай вже! Пускай, я висушусь сам! Що це за баночка? Шампунь на мене лити зібралася? Мяу!
16:07 Я вже змерз! Мяу! МяУ! Весь в милинах.. фу…. Мяу!
16:09 Що це робиться? Ти хоч би мене спитала, чи хочу я в пакеті сидіти? Добре, хоч рушником обмотала, то не так холодно…. Що кажеш? Потерпіти? СКІЛЬКИ? 15 хвилин??!!!! Зараз я виберусь з цих обіймів!
16: 11 Міцно тримає….. ну, я думаю, тільки по одному моєму погляду зрозуміло, що помста буде жахливою!
16.15 Пробував вдати, що змирився, аби втратила пильність, тоді різкий ривок…. Получив по носі…. Як там собака каже: р-р-р-р-р-р-р-р…….
16:20 Та виздихали вже ті блохи! Пусти мене! Мяу! Мяу! Мяу! Що, знов у ванну?
16:30 Спроба втечі не вдалась.. Тепер не тільки я мокрий, господиня, вся підлога, всі стіни і навіть стеля – все мокре! Мене вже ніщо не зупинить, я тікаю!
16:32 Зупинили… двері…. Куди ж тікати? Вона вже сама не рада, що все це затіяла! Ще б пак - усі руки подерті….. а будеш?..
16:35 Ну, здається, підійшли до кінця мої страждання…. Витерла мене і відпустила! Ура! Але ж скільки тепер вилизуватись треба!
16:40 Холодно….. так з-замерз, зуб на зуб не попадає…. Куди примоститись по-затишніше?...
16:45 І є охота придумувати всілякі пакості для мене! Один мене держить, друга сушить феном! Який же я злий! Ой, не попадайтесь потім мені на очі….. р-р-р-р-р-р-р….. мя-я-а-а-а-у-у-у-у-у...
17:00 Ну, хоч зігрівся… але сил нема зовсім…. Де моя мисочка….. пуста?! Мяу! Давай їсти! Мя-а-ау! Ого! Який шматок м’яса, це все мені? Компенсація за тортури, мабуть….
17:10 Поїв – можна і поспати! Навіть треба! Після такого стресу…. Куди ж ти мене знов забираєш? Розчісувати? О!..... так….. обожнюю….. ні, до животика не лізь, там шерсть і так хороша! Спинку почеши! ……і шийку! Мр-р-р-р-р-р….. я вже готовий все пробачити…… мур-р-р-р-р…..
17:30 Наймиліше в світі – сон…..
19:40 Що та шумить? Не бачите, що я сплю! Піду, гляну…. (потягуючись) .. ні, лінь…. краще ляжу на інший бік….
19:50 таки піду, подивлюсь… фільм дивитесь? Мяу! Мяу! Мяу! Не чуєте, чи що? Мя-я-а-у! Хочу…. до вас) мр! Мур-р-р-р-р…. Поклади мене біля себе, тільки щоб мені було зручно…. І погладь…. Мр-р-р-р-р…..
21:00 І не встанеш, бо я на твоїх ногах сплю)…..
21:30 Чим би зайнятись…. Вечеряють вони, а мені, що – голодним бути? Дайте шматочок! Мяу! Мяу! Мя-я-а-а-у…. Що це? Каша? Гидота…. Дайте щось інше! Мяу! Мяу!..... Ковбаска? Хм….. не хочу…. піду, полижу яйки …..
22:00 Хто придумав прив’язати до мого хвоста цукерку? Голова вже паморочиться, не можу ніяк піймати! Ще трішки….. кілька обертів вправо, ще кілька вліво….. треба перевести подих…. А їм смішно…. Поп’ю водички…. Якщо дійду, бо воно мене переслідує! Так-так, можете переступати! Де впав, там і полежу!
22:15 Зняли цукерку з хвоста, обмотали лапу скотчем….. є в людей совість? Я ходити як буду? На задніх лапах? Вперед не можу йти, піду задом….
22:20 Занесло мене в куток, і що ж робити? Вперед нікуди стати не дає… Ану спробую зубами зняти… ще трохи… так, і ще… фу-у-х, я тут мучусь, а вони аж синіють від сміху…. Настане ніч, я теж посміюсь…. Поки що кігтики поточу об диван….
23:00 Вже й полягали) Мяу! Мяу! МяУ! Їсти! Їсти! Мяу! А, повна мисочка? А я не хочу супу! Загорну лапкою… Дай щось смачненьке! Мяу! Мяу! Ради мене шпроти відкрила) Ну гаразд, згодиться…
23:15 Сама принесла і поклала мене до себе на подушку…. Ну, не знаю, я ще спати не хочу….
23:20 Комарик літає… треба упіймати! Як дістати на стелі? Мяу! Мяу! Та не сам до себе нявкаю, там комар, не видно хіба? Хі-хі, встала, ввімкнула світло і прибила його. Який я молодець, і що б вона без мене робила? Спала б давно? Хіба ж то сон, коли щось дзижчить над вухом?
23:45 Ще не встиг сьогодні на шторах погойдатись, то вже завтра…. Де моя подушка… посунь свою голову, мені лягти ніде! Мур-р-р-р… Мур-р-р-р-р…..

Песнь Меди и Олова(ithappens) Андрей Олегович — завхоз и начальник предпродажной подготовки ...

Комментариев: 29

16:45 І є охота придумувати всілякі пакості для мене! Один мене держить, друга сушить феном! Який же я злий! Ой, не попадайтесь потім мені на очі….. р-р-р-р-р-р-р….. мя-я-а-а-а-у-у-у-у-у...

а откуда взялся один? и почему он ночью пропал?

он - это мой муж, и взялся он задолго до появления в нашем доме кота но сложилось так, что за котом ухаживаю я и спит он всегда только на моей подушке , а муж никуда не пропадал, просто о нем кот не писал

он - это мой муж, и взялся он задолго до появления в нашем доме кота но сложилось так, что за котом ухаживаю я и спит он всегда только на моей подушке, а муж никуда не пропадал, просто о нем кот не писал
В смысле муж завелся задолго до появления кота?

В смысле муж завелся задолго до появления кота?
Да! только не завелся, а появился! в моей жизни!:)

понятно, в первых 2-х дневниках вроде мужа же не было, а тут резко появился.

а что такого? коту лучше видно, о ком писать дневник к тому же перечитай внимательнее первый день время 23:47 и 2 день время 7:00 !

я же не пишу с претензией что кот что то не так пишет, я просто увидел что появился новый персонаж в дневнике и спросил.

вот, а я уточнила, что персонаж этот был уже, просто читатель не очень внимательный;)

обламала?

за українську 5, за зміст 4(раніше якось було веселіше), за обсяг 5, загальна оцінка 5(плюс від мене), вердикт: писати 4ту частину(я як зазвичай чекатиму)