Удар у відповідь.

Довелося мені працювати з таким собі Юрою. Не сказати, що огидним, але вважав за краще триматися від нього на відстані. Але ж людина про себе розповідає – хочеш, не хочеш, а слухаєш.
І от він розповів:
«Працював я якось в обчислювальному центрі. Машини – ЄС ЕОМ, СМ-4 та такі інші. Під них відводились цілі поверхи і обслуговували цілі бригади фахівців. І от якось довелося мені чергувати в парі з однією дівчиною. Вночі роботи було мало і вона лягла на дивані поспати. А була вдягнута в обтягуючі джинси, які під час сну розстібнулися. Звісно, коли вона прокинулася, то першим питанням було, чого це в неї штані розстібнуті? І тут я вирішив приколотися. Кажу: «поки ти спала, то я до тебе пристроївся та й зробив свою справу». Вона, звісно, вирішила з’ясувати, чи то дійсно так і почала розпитувати подруг – чи може жінка уві сні не відчути, що в неї увійшов чоловік. Історія набула розголосу і тій дівчині ще довго нагадували про неї». При цьому розповідач дуже хизувався собою і смакував подробиці реакції жертви на нагадування про те чергування.
Так воно собі і йшло, але світ замалий и довелося мені поспілкуватися з колегою Юрія по тому самому обчислювальному центрі. Коли я спитав, чи правдива ця історія, то той відповів: «Так. Але то тільки частина історії. Дівчина дійсно спочатку сильно переймалася, але з часом заспокоїлася. Оскільки історія набула розголосу, то про неї знали всі. Хтось вірив, хтось ні. Але через два місяці вона нанесла удар в відповідь – заявила, що вона вагітна і єдиний кандидат на батьківство – Юрій, оскільки інших чоловіків в неї не було. Юрій на той час був членом КПРС, але партосередок волів не реагувати на плітки, що паплюжили "високе звання комуніста". Але тут справа прийняла серйозний характер: підтверджувалась аморалка. Він почав вже сам відхрещуватись, мовляв, це жарт був. Але пристрасті наростали. Кульмінацією стали партзбори, де він офіційно визнав свою брехню, а дівчина повідомила, що це був саме удар у відповідь, щоб відновити свою репутацію. І довелося Юрі піти і з партії, і з роботи.

упс..В обществе анонимных алкоголиков: - А я вот помню, как в первый раз попробов...
Анекдот- Представляешь!!! Вчера увидел свою жену под ручку с каким - то мужиком!!! ...

Комментариев: 0