Сало-Сила

Купе. В купе сидять троє: грузин, москаль і українець... Раптом грузину заманулося кохання і вирішив він пригостити одного із супутників великим смачним шматком сала, а потім задовольнити себе... Дістав його, поклав на стіл та й каже:
- Ану хлопці беріть, їжте! Мені не шкода!
А хлопці голодні. Ну москаль і думає: з'їм, їсти ж хочеться... але грузин потім приставати буде, як йому кохання заманеться.. Та ну його - я краще потерплю ...
А українцю теж хочеться... "Та ні - думає - не буду їсти! Грузин захоче кохання - не викрутишся... Але ж їсти то хочеться... А от я з'їм сала, в мене сили в руках прибавиться і відіб'юся від нього..."
З'їв українець сала, і сидять всі далі мовчки. А тут раптом грузин і питає в українця:
- Ну як з'їв сала?
- Так, з'їв! - відповідає той
- І сили в руках додалось?
- Так додалося!
- Ну то, потримай мені москаля, поки я його їбати буду...

Баян Розширений-Миколо! -Га? -А ти чув, як москалі наше пиво називають? -Як? - Піво - А...
Гыыы! Блондинка... (c)Давно это было, лет эдак 17 назад. Дочке тогда было около полугода и проходил...

Комментариев: 27

супер!!! старий добра історія, тільки чув що замісь сала було грузинське вино!!!

Я общался с настоящими Украинцами! Так они никогда такие гнусные анекдоты не будут рассказывать!
Так,что автор ты плохо воспитан!

Да он даже истории Украины не знает, уверен на 100 %.

Історію він, напевно, не знає - та й історія , виявилось, така брехлива сука, що годі кому й вірити. А от на силі рук це не позначається - так що міг він його втримати, міг!

Да ладно тебе... У меня на работе мой сотрудник (с которым уже давно знакомы) - русский. И мы такие анекдоты постоянно друг другу рассказываем. Или же ты хочешь сказать, что если зайти на российские сайты развлечений, то там об украинцах говорят хорошо? "Хохол" - самое лестное слово еще считается... И криков о том, за что так их [хохлов] ненавидят как-то не наблюдается... Мне лично абсолютно все равно, с кем общаться. И я нормально воспринимаю такого плана анекдоты, в том числе и по отношению к украинской нации, представителем которой являюсь

втримав

маладца, все правильно

Вах! Сколько пива :) Идем? ;)