Что на рисунке???

636690

Что на рисунке? В дополнение к приколу

Комментариев: 64

Ну, Яхве вбивав цілі народи, а іноді наказував Мойсею забирати цнотливих дівчаток в сексуальне рабство...
Ісус Яхвович проклинає дерева, погрожує мечем тим, хто його не полюбить, забороняє любити рідних...
Маніяки, одним словом.
Хммм... Щось я ніяк не допетраю... Це де написано?

В Біблії.

не бачила там такого

Читай уважніше. Чи ти читала "дитячу" Біблію?

Не дитячу... Але давно. Треба перечитати... І де там такі звірства описані?

Ну, найжорстокіший момент - це вбивство всіх мідіян, крім полонених цнотливих дівчаток. Це було в п'ятикнижжі мойсеєвому, в Числах. Главу не назву. Почалося з того, що євреї усвідомили тупорилість Яхве і почали тікати від неконкурентноспроможного божества в Мідію. Там вони "вступали в блуд" з місцевими жінками, починали поклонятись місцевим добрішим богам... Після опису цієї історії йшло ще кілька глав маячні про суворі будні єврейського стада, а потім в якійсь главі боженька видає Мойсею щось типу: "Йди братуха до братнього семітського народу мідіян і вибий до бісової мами всіх, крім цнотливих дівчаток, а тих забирай в рабство (імовірно, сексуальне, раз цнота має значення).". Мойсей передав цей наказ стаду, стадо пішло в Мідію і захопило там багато усілякого добра, тварин та рабів...

  • 37  анонім
  • , в
  • 36  анонім

Мойсей з Елеазаром порадились, курнули, вийшли в ноосферу і вирішили, що це все (і цих всіх) треба принести в жертву, а цнотливих дівчаток - роздати солдатам єврейського стада.

Іще вразив момент, коли боженька перш ніж знищити якесь із пі*арських міст послав туди янгола в розвідку (нафіг "всемогутньому" шпигун?). Янгол прибув до єдиного праведника в місті, а пі*ари про це дізнались і прийшли просити, щоб той віддав їм для гей-розваг святу янгольську дупу. Праведне чмо відповіло щось на кшталт: "Янгола вам не віддам, але в мене є цнотлива доня. Трахніть її.". :[

Ісус Яхвович не відставав від свого батечка. Була б у нього така влада і такий вплив на маси, він би теж пролив ріки крові. Одного разу він прокляв якогось пацанчика (вже не згадаю за що), після чого той помер. Одного разу Ісус був голодний і в несезон хотів наїстись смокв, а їх ще не було... Коли Яхвович це побачив, то прокляв деревину, і вона всохла.
Але один з епізодів я відчув на собі. В євангелії від Матвія в 10 главі Ісус Яхвович розповідає своїм учням як вони мають поводитись під час місіонерства. І там є пряма заборона любити рідних, якщо вони сповідують іншу релігію. Ось так то.
В одному з епізодів неєврейка просила Ісуса вилікувати її дочку, а той прирівняв неєвреїв до псів. І лише коли жінка визнала себе псиною, Ісус погодився зцілити дочку.

  • 40  анонім
  • , в
  • 39  анонім

Потім, правда, він почав своїм учням розповідати, що це він показав приклад того, як не треба робити. Мовляв, насправді, всі люди рівні... Якого ж тоді ікса він принизив нещасну жінку?
Подібних маразмів - повна біблія. Читай уважно.