Я украинец!

Я не люблю сало, не ношу вышиванку и не знаю слов украинского гимна. Я не переплывал Днепр и не умею танцевать гопак. На моем столе не лежит "Кобзарь", а на стене не висят рушники. Моя кровь красная, а не желто-голубая. Я не склоняю "пальто" и "кино", и три самых важных слова я сказал на русском языке. Я - украинец?
Я болею за "Динамо", за Кличко и Клочкову. Я видел эту землю из иллюминатора Боинга, но я вернулся. Мне не нужны неоновые города и силиконовые женщины. Я не буду жить там, где улицы без имен, а люди без отчеств. Я останусь здесь. Здесь земля еще не остыла от огня, и еще не стерлись на плитах имена незабытых предков. Здесь девушки читают в метро и пишут стихи на парах по термодинамике. Здесь на деньгах поэты, а не президенты. Здесь шутят смешно и улыбаются честно. Из сердца не вычеркнуть пятую графу. Я - украинец.
Я люблю узкие улицы Львова и Харьковские проспекты. Мне стали родными беззаботная Одесса, деловитый Донецк и легендарная Полтава. Я не верю патриотам на трибунах, но верю патриотам в окопах. Я верю в эту страну: я доверяю этому воздуху - он держит купол, этим горам - они держат страховку, этим людям - они держат слово. Я люблю стук каблучков по плитке Крещатика, скрип снега в Карпатах и шуршание крымской гальки. Мне никогда не забыть украинской колыбельной и поцелуя на Андреевском.
А еще: мне часто снится необъятное небо и поле подсолнухов. И мой сын родится здесь. Я - украинец!

Эстооонская новогодняя :Мал-ленькой ёл-лотшке Хол-лоттно зимой. Из л-лесу ёл-лотшку фзял-ли мы ...
посмеялся)))Три юных отрока лет 16-18 кушали дешевый портвейн или что-то плодово-выгод...

Комментариев: 133

наплодилося, понаїхали. якщо не поважаєте мови і традицій країни в якій живете, гріш вам ціна дорогі "уКРАЇНЦІ"

Любителям Поплавського привіт, і моє "фу"
я сказав що думаю, ти сказала що думаєш. хто з нас прав, хто ні, історія розсудить. ми люди - істоти досить субєктивні.

цікаво, чому навідь афроукраїнці вчать цкраїнську мову, а люди які народились і живуть на Україні, цураються рідної мови ? подумай над цим.
я побачив що тут за "українці" сумно нація вироджується. тепер країну заполонили такі як ти.

  • 34  SFM
  • , в

парадокс : в Німетчині - Німці, в Франції - Французи, в Болгарії - Болгари. а от на Україні - Малороси 2 сорт не Українці і не Росіяни. це щось таке середне. Щож люди якщо вам це подобається, якщо ви вважаєте це нормальним. вводьте другу державну мову - будемо інтегруватись до інших країн. - добре там є, де нас нема.
"За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте"
(Т. Шевченко)
Щастя всім, успіхів в нелегкій справі.....
пс.
вибачай що пишу тобі. це адресовано всім.

Да, все правильно. Спасибо. Имено это и есть Патриотизм, что ли.
Честно! Сам не смог, но если, что, то с копирайтом тебя процитирую. :)

Ты умницка! Думаю ,все что ты написал - это мнение многих неглупых людей, которые знают что такое общая, народная духовность:). Я с тобой:)...осталось только сына родить:)

Ха. Це такі як ти асоціюються мені з Поплавським :P
Тепер до діла, друже. ;) Таку пургу нести і дурень вміє. Насправді все просто. Щоб підняти рейтинг української мови, треба добре подумати, ЩО пишеш українською. Коменти мають бути цікаві, інформативні, по змісту розумні і об’єктивні. Тоді іншомовні громадяни України зацікавляться і заохотяться до вивчення мови таких цікавих людей А ти своєю істерикою тільки погіршуєш ситуацію, і так доволі скрутну.
Щодо прочитав-не прочитав Шевченка, знаєш- незнаєш гімн. і т.п. Некоректна постановка питання. Навіщо людей в чомусь звинувачувати? Вони від цього що, захочуть його прочитати(вивчити) ?Скорше навпаки НЕ КРИЧАТИ треба, що в нас геніально-талановиті поети, письменники й митці, а ТИХЕНЬКО , але влучно процитувати

Головне, щоб цитата була по-темі і влучна. А народ, який має пізнавальний інтерес сам дочитає... ;) Час криків і лозунгів пройшов. Він був доречний в 90-тих. Але зараз вже не діє. Працювати треба. Тож прокинся, друже, озирнись, навкруги не вороги. І подумай... добре подумай....

я висловив свою думку, можливо був неправ, але я так думаю. внас "здається" можна висловлюватись. люди не хочути вчити рідну мов, або цураються її. і кричать ми Українці.
значить це нормально.

озернувся навколо. побачив. хочеться кричати. історія нас всих розсудить, але мені здається - що всі ми настирно повземо на кладовище, і радіємо цьому факту.
я втомився. люди розумні вони зайдуть правельне рішення "хочеться вірити".