Свято останнього дзвінка або З днем народження, Вася!

Історія мого друга:
Прекрасна штука цей Київстар, чесна, роботяща, безвідмовна й з дружньо налаштованим інтерфейсом. Користувачі у нього, звісно, рагулі, а так - прекрасна штука.

Їду себі в машині, рано, на службу. Птичкі сьпівають, паде себі дещик, гарно вбрані і прилично зачесані му́чні середніх шкіл і гівназій, весело щебечучи, йдуть на остатний дзвоник (не всі, певно що: мій менший зрання заявив, шо о шестій рано йому задзвонила вчителька і сказала спати і на линійку не йти. Бо, подивися, мама, яка в вікні погода..)

Піпікає нагадування: так і так, мовляв, заким ти тут отак просто їдеш - в твого закарпатського купмля Васі щастя в особистому житті приключилося: день народження у нього, веселись, а - не сумуй, як співає Кукуруза, на проблєм кладеме цьвок. Аби потім не забути - відразу дзвоню. І: "На вашому рахунку недостатньо коштів для здійснення вихідного дзвінка.."

Що за халепка? В Васі блоковано тел? Вимкнув, аби переспатися, передчуваючи довге ввечері судного дня? Набираю ще разок: "На вашому рахунку недостатньо коштів для.." В мене? Нема? Коштів? Як то: вчора ж ще було 90 гривень, а зараз.. Не може биць! *111#* і .. "На вашому рахунку -6,35 грн"

- Дєвкі, а в вас з телєфоном - все в порядку? Гроші на рахунках є? - це я доїхав на працю і, начальник - радісний дебільчик, зайшов в кабінет. Про те, що - дебільчик, вголос не говориться. Читається в поглядах: у всіх все ОК.

Дзвоню з чужої трубки в сервіс Київстару.

- То я не зі свого.. мій номер.. поясніть, будь ласка..
- Як я можу до Вас звертатися?
- Принц Нрого Нгоро Попідпуцль Папазоглу-огли Саїд, будь ласка!
- Е-е-е, Ви..
- Поясніть, а де мої сто гривень з рахунку? Вчора ж, знаєте, були ж..
- Ви інтернетом користуєтесь? Вчора Ви використали пакетний ліміт, а кожен мегабайт поза пакетом тарифікується за ціною 10 гривень сто-піццот копійок..
- Але ж мені ніхто не повідомив, що..
- Для отримання інформації про стан ра..
- А що, просто повідомити, що зараз переходимо до фінансового сексу зі страпонами - не можна?
- Автоматичне інформування про залишок тигидим-тигидим-тигидим - не передбачено
- Слухайте, мене тут дівчина-робот попереджала, що розмову може бути записано. Так? Запишіть, будьте ласкаві: Піонери! Пашлі в жопу! І підпис: Ранєвская Еф Ґе. Записали?
- Дякую за дзвінок, Принц, чим ще можу допомогти?

Риб'ята!
Чуєте!
НІколи, чуєте, ніколи не майте справ з.. Трудно навіть сказати, з ким - мати справу, а з ким - ні, але.. Назвався Груздєвим - чекай Жеглова. Так от. З рагулями - не майте, з Київстаром, наприклад.
І - зі мною.

З днем народження, Вася!

АнекдотВ будни ты поднимаешь ребенка в садик, а в выходные он мстит тебе за это...

Комментариев: 22

  • 1  анонім
  • , в

"Принц Нрого Нгоро Попідпуцль Папазоглу-огли Саїд"
Класно написано, хоч і розумію що про сумну тему - пройоб 100 гривень, але все-одно якось настрій піднявся
А Київстар відомий - 3,14159дарас, тільки от хто не такий не зрозуміло, як на мене МТС чи Лайф ще гірші....

"Принц Нрого Нгоро Попідпуцль Папазоглу-огли Саїд"
Класно написано, хоч і розумію що про сумну тему - пройоб 100 гривень, але все-одно якось настрій піднявся
А Київстар відомий - 3,14159дарас, тільки от хто не такий не зрозуміло, як на мене МТС чи Лайф ще гірші....
А МТС і ЛАЙФ ті ж самі аферюги. з мене збрили також якусь суму за нет бо не знав скільки там було, але не менше 50 гриваків. Це черговий найоп жидівських операторів. Я виключив підключення через оператора і тільки через вай-фай користуюсь, а відкритий вай-фай завжди десь є :).

не гони на лайф. Для прикладу, спочатку порівняй тарифи....;)

це дуркач - використовувати і-нет трафік в мобільних операторві... будь-яких. Їхні сервери не такі потужні, щоб надати таку можливість задешево...:)

При чому тут тарифи, я тобі кажу про практику, що хіба по тарифам забрали 100 гривень у автора? Я про відношення до абонента

це дуркач - використовувати і-нет трафік в мобільних операторві... будь-яких. Їхні сервери не такі потужні, щоб надати таку можливість задешево...
Я пару раз попробував і відмовився. В нетрі підключення через моб.операт. поки що не влажу бо є альтернатива інету мобільному.:) А те шо вони спочатку рекламують СМСками дешевий чи безкоштовний трафік а пізніше без попередження змінюють правила і зчищають рахунки всіх, зокрема 25 млн.абонентів київстару. Прикинь, з кожного зняти по 20 гривень

це дуркач - використовувати і-нет трафік в мобільних операторві... будь-яких. Їхні сервери не такі потужні, щоб надати таку можливість задешево...
...ще одне - в основі кожного багатства і капіталу лежить злочин. А це злочин київстару, який хоче здерти чи постійно здирає зі своїх абонентів їх кровні.

Третій рік на лайфі - політ нормальний.

було таке, що я користувався і-нетом, від білайну - 1коп. мегабайт... відмовився - сторінка вантажилась як слимак на перегонах

Добре тобі