Приколи

Усі приколи

Анекдот

Кэт подошла к зеркалу и увидела на шее пятно.
"Засос", - подумала она, вспомнив, как вчера Штирлиц дал ей по шее за то, что она передала "SOS" открытым текстом.

Анекдот

Жена говорит мужу:
- Вот вспомни фильм "Семнадцать мгновений весны". Штирлиц свою жену не видел 16 лет! Он ей 16 лет верность хранил!
- Это она так думала...
- Он не мог её обманывать!
- Весь Третий рейх мог, а её не мог!?..

Анекдот

"Догрався" — сказав Штирліц, виходячи з казИно в самих плавках.

Анекдот

Штирліц сидів у людній кав’ярні. Раптом якийсь п’яний есесовець вигукнув:
— Москалі — сволота!
Усі з докором подивились на цього офіцера й подумали: “Як же він міг сказати таке при Штирліцові?”

Анекдот

Мюллер Штірліцу: - Ви знаєте, Штірліц, у мене для вас дві новини: одна погана і одна дуже погана. З якою почати? - Ну, мабуть, з поганої... - Російська радистка все розповіла! - А дуже погана новина? - Розповіла не нам, а вашій дружині!

Анекдот

У черзі до їдальні стоять Мюллер, Борман, Гіммлер та інші співробітники. Розіпхавши всіх, до буфетної стійки підходить Штірліц, бере обід і сідає за крайній столик. Черга з в шоці проводжає його поглядом. Голос за кадром: - Вони не знали, що Герої Радянського Союзу обслуговуються позачергово.

Анекдот

Штірліц зловив собаку, напоїв її бензином і відпустив. Собака пробігла 50 метрів і впала. - Напевно, бензин скінчився, - подумав Штірліц.

Анекдот

"Вальтер, хочете ще один доказ того, що Штірліц російський агент?" - Торкнув Шелленберга за лікоть Мюллер, стоячи в черзі в офіцерському буфеті. "Ви знову за старе, друже ..." - Відгукнувся Шелленберг. "Дивіться, ось зараз він візьме собі ікри і пляшку горілки ..." Підійшла черга Штірліца і обидва з напругою стали стежити за ним. А Штірліц взяв кави і коржик, і, як би ненароком, показав їм язик.

Анекдот

Штірліц зайшов в їдальню. Замовив гречану кашу і каву. Чистих виделок і ложок не було. Довелося їсти руками. За довгий час Штірліц вперше відчув себе радянським офіцером.

Анекдот

"Штірліц, Ви російський агент. Від Ваших документів разить російською горілкою. Даю Вам дві години на роздуми ..." - Вимовив Мюллер. Через дві години Штірліц знову стояв у кабінеті Мюллера: "Я згадав, я все згадав. Коли Шеленберг ставить печатку на документи, він робить так: (Показуючи, Штірліц щосили дихає на уявну печатку і з силою припечатує її до уявний документ)