Приколи slafon

((((((((((((((

Вчера шутили, гнали беса, прикалывались. Сегодня нету никого. Пятница должна же быть весёлой - а грустно так как будто - понедельник!!!!!!!!!

СПОСОБЫ ВЫПИВКИ

Дорогие Друзья! Хочу предложить Вам поделится своими знаниями в области выпивки. Кто из чего пил, всякого рода напитки. В жизни я думаю любому эта информация пригодится.

НАБОЛЕЛО(((((((

Люби друзи! Скажите пожалуйста, почему если кто-то из Топ авторов, выкладывает приколы то все его плюсуют, и оставляют коменты типа - класс, супер, вау.......И даже если это - баян. А новенький выложит, даже свежак, то мало кто обратит внимание, я уже молчу если это будет - баян, так вообще зачмырят!
И вы ещё будете говорить, что мы плохо живём, если даже в этом тесном кругу такая дискриминация, то о чём вообще можно говорить!

ботаник с

Начало учебного года в американской школе. Классная руководительница знакомит класс:
- Дети, у нас новенький - Шакиро Сузуки из Японии, знакомьтесь. А сейчас начинаем урок и посмотрим, как хорошо вы знаете американскую историю.
Кто сказал "Свобода или смерть"?
В классе мертвая тишина. Сузуки вскидывает руку:
- Патрик Генри, 1775 год, Филадельфия.
- Очень хорошо. А чьи слова: "Государство - это народ, и как таковое никогда не должно умереть"?
Опять рука Сузуки:
- Абрахам Линкольн, 1863 год, Вашингтон.
Учительница строго смотрит на класс:
- Стыдно, дети! Сузуки - японец, а знает амер...

Читати далі

веснаааа

- Оль,в тебе така гарна маєчка
- прикинь,а в мене під нею нічого нема!
- та не переживай,ще виростуть;)

У тролейбусі стоять, тримаючись за поручень, підсліпкуватий дід і дівчина з неголеними пахвами. Дід довго дивився на неї і невитримав:
-Дівчино, ви або ногу опустіть, або труси надіньте

Один чоловік часто приходив додому пяний в дупу. Ну жінці це набридло, вирішила вона його провчити. Зліпила з пластиліну хуй і поки чоловік спав приліпила йому біля його члена. Серед ночі прокидається від його крику - той стоїть серед кімнати і каже: -Все, кидаю пити! Жінко, не повіриш, прокидаюся...

Читати далі

Весна пришла, коханням пахне всюди

А у нашому селі
всі їбуться як кролі
лише я одна Катруся
ще нікому не даюся
якось раз мене Антон
запросив на самогон
"пий Катрусю,то є кава"
я й повірила роззява
просинаюсь,срака гола
тихо грає радіола
лап за сраку - мокра срака
певне виїбав собака...

Улыбнуло (с)

Під час навчання батька в університеті на факультеті прикладної математики мав місце такий випадок: замість контрольної із розв'язаними дифрівняннями один студент-приколіст здав аркуш із написом
"Рожденный ползать - летать не может".
Після перевірки результатів отримує таку відповідь нижче:
"Но: терпение и труд - все перетрут. "2" "

З мого студентського життя:
Прибіг на іспит одногрупник, в якого вчора був ДН, "ніякий", звісно. Його напхали шпаргалками у всі кишені, поставили рівненько і наказали йти здавати.. Ну, він сів, списав там щось і несе до викладача (обережненько курсуючи як...

Читати далі

Інколи буває с

Інколи буває що дівідюк плутає звукові стрічки та зображення, якшо диск забацаний.
Це був епіграф, а ось і сама історія. Одразу кажу, що ніхто не вірить ні мені, ні живому свідку, який мало не став мертвим від реготу. Але я присягаюся, що це правда.
Коли ще я не мав інтернету, я записав у приятеля диск з фільмами Акіро Куросави. Він ще скинув на болванку твори Леся Подерев"янського. Ось, врубаємо дівідюк. Чорно-білий японський пейзаж. Тітри ієрогліфами. Самураї. І все це супроводжується голосом Митця, який постійно повторює одну фразу:"чм* японське... чм* японське... чм* японське... чм* ...

Читати далі

)))))))))(с)

Эта история, конечно, не украсит мои человеческие качества, но рассмешить и повеселить может. Честно говоря, я до сих пор, когда вспоминаю ее, смеюсь.
Случилась эта история со мной в 90-е года, когда вместо гривны денежными знаками еще были карбованцы. Такси как такового не было, но было очень много частников, которые «драли в три шкуры».
Так вот. Как-то еду я домой на такси. По денежкам вышло примерно 600 карбованцев. Ночь. Темно. Подъезжаем к родному дому - многоэтажка. Закралась хитрая мысля в голову: «А не слинять ли мне не заплатив? Дом большой - в подъезд забежал и ищи – свищи!» А ф...

Читати далі

пофарбував

Мешканець міста Міллом 76-річний Майкл Чарльз Шоу фарбував голяка свій паркан ввечері заради сексуального збудження. Як повідомляє The Daily Telegraph, у пенсіонера з'явилися проблеми з законом після того, як один з перехожих подав до суду на нього, заставши його голим із щіткою і фарбою в руках. Чоловік вигулював свого пса, коли побачив голого пенсіонера, який безтурботно фарбував огорожу. Сам Шоу пояснив, що ввечері приймав душ. А потім вирішив пофарбувати паркан. За його словами, він сподівався, що його ніхто не побачить у темряві. Однак суд визнав його винним у непристойній поведінці на...

Читати далі