Приколи Серж

Паспорти відомих людей

872500

Дивитися далі

Питаннячко

870656

Фото, які нікого не залишать байдужими — 2

864589

Дивитися далі

Смешные фотографии политиков

863931

Все политики часто попадают в абсурдные и смешные ситуации. Если для обычного человека в этом нет ничего страшного, то для политика, человека, который представляет свою страну и которого постоянно сопровождают журналисты с фотокамерами, такие случаи являются очень неприятными моментами. А журналисты, в свою очередь, этому только рады. Они только и ждут, чтобы как можно скорей сфотографировать наиболее «сочный» момент. Представляем вам подборку смешных фотографий политиков, сделанных как раз во время таких моментов.

Дивитися далі

Фото, які нікого не залишать байдужими!

863639

Дивитися далі

Советские плакаты по технике безопасности на производстве

863622

Дивитися далі

Друзі до смерті: кіт-поводир приручив сліпого собаку (ФОТО)

863118

Значення відомого фразеологізму «жити як кіт із собакою» (тобто «постійно конфліктувати») варто поставити під сумнів. Принаймні про це вам точно скаже одна з родин Північного Уельсу. Тут кіт із собакою живуть душа в душу.

Після того як 8-річний собака Терфел осліп унаслідок катаракти, його господиня Джуді Годфрі-Браун не знаходила собі місця, оскільки собака утратив життєву активність і навіть перестав рухатися.

Утім, невдовзі в родині з'явився кіт із дивним ім'ям Пвдітат. Саме завдяки цьому бродязі (господиня підібрала кота на вулиці) у пса розпочався новий етап у житті. Відтепер кіт...

Дивитися далі

Випадкові близнюки: у кожного є своя копія (ФОТО)

863101

У міфологічних уявленнях багатьох народів світу кожна людина має свого двійника.

Французький фотограф Франсуа Брунель вкотре довів правдивість цієї думки.

Так, чолов'яга довгі роки працює над дивовижним проектом. Брунель знаходить людей зі схожими рисами обличчя і робить із них справжніх двійників. Що цікаво, ніхто із персонажів не пов'язаний родинними зв'язками, а деякі пари навіть протилежної статі.

На цьому фотопроект француза не закінчується. У чоловіка є власний сайт brunelle.com., на якому можна залишати свої фото, а потім, якщо пощастить, отримати свого двійника.

Дивитися далі

ТАКОЕ НАРОЧНО НЕ ПРИДУМАЕШЬ

В США запатентованы такие изобретения:

Водонепроницаемое полотенце.
Звуконепроницаемый микрофон.
Форточка для подводной лодки.
Книга о том, как научиться читать самостоятельно.
Надувная мишень для игры в дротики ("дартс").
Оглавление для словаря.
Подводный парашют.
Растворимая вода.
Стул на колесиках с педальным приводом.
Водонепроницаемый чайный пакетик.

Теперь никто в мире без разрешения авторов не имеет права их продавать.

Были и такие изобретения:

Плуг-пушка. Патент выдан в 1862 году.
Устройство для пробуждения людей от сна (над головой спящего висел комплект гирек...

Читати далі

Найдивовижніші імена та назви

Індієць на прізвище Брахматра має найдовше у світі ім’я. Воно складається з 1478 літер. Щоб його прочитати,потрібно не менше 10 хвилин. Це ім’я являє собою низку складених разом назв історичних місць, імен відомих дипломатів, теологів, учених тощо.

31-річна С. Еллен Джорджіане Сер-Леккен зі штату Монтана, США, звичайно, не має жодних шансів зрівнятися з Брахматрою. Перша літера С – це початок її імені, яке складається «лише» з 598 літер. Родичі та друзі звуть її Сноуоул чи просто Олі. Ну а переписувачі населення, мабуть, ще простіше: «О Господи! Знову вона!»

На Гавайських островах в...

Читати далі