Приколи gospodarz

Анекдот

Из новостей: В среду российский премьер Владимир Путин посетил новый роддом в Абхазии, в котором за пару минут до приезда Путина родились близнецы. Назвали их, конечно, Володей и Димой. Несмотря на то, что это были девочки.

Анекдот

- Почему Тимошенко с таким опозданием отреагировала на письмо Медведева?
- На все нужно время. Сначала позвонила Дмитрию Анатольевичу, узнала, можно ли ответить, потом вместе подумали, составили ответ...

Анекдот

-Узнав, что Тимошенко находится на отдыхе в Крыму, Ющенко написал ей очередное письмо.
-О чем на этот раз?
-Просит ее не заплывать за буйки.

Анекдот

Запись радиообращения В. Януковича к украинцам.

- Настали важкі часи!, - прочитал по суфлеру В.Ф. и с нескрываемой печалью посмотрел на свои устаревшей модели туфли из кожи страуса

Анекдот

После того, как «нефартовый» Янукович сходил на последнюю игру «Шахтера» и тот вылетел из Лиги Чемпионов, Ахметов окончательно понял, что ему дешевле будет профинансировать предвыборную кампанию Виктора Федоровича. Чтобы тот, будучи президентом, ездил на скачки к Медведеву, а не ходил к нему на футбол.

Анекдот

К приезду Путина в Краснодарский край решили травить комаров. Комаров будут травить байками, что Путин молодец.

москалики

290065

Розпочалося конвеєрне виготовлення нових цукерок

Цього року розпочалося конвеєрне виготовлення нових цукерок, які отримали назву "Шалена бджілка". Спочатку автори проекту назвали цукерки "Обкурена бджілка", але цензура не пропустила таку назву, хоч смак і наркотичний ефект цукерок зберігся. Виготовляти цукерки взялася відома всім фірма "ROZHEN", девіз якої недавно був змінений на "Не хочеш проблем - не лізь на "ROZHEN". Як заявив цукерковий імператор Перо Рошенко: "Виготовлення цукерок не має нічого спільного з початком передвиборчої президентської кампанії". Журналісти прокоментували цю ситуацію так: "Цукерки... смачні... але... якщо... ...

Читати далі

Другій державній бути!

Такий слоган використовує українське населення в Росії. Групи українських екстремістів напали на Москву та почали її українізувати. В першу чергу вони викинули Членіна з мавзолею та вивісили на ньому величезний портрет Степана Бандери, а потім змінили всі написи на українські. Примітна одна табличка з написом «Кубань, Україна, 200 км».

Українці вимагають зробити українську мову другою державною в Росії у відповідь на викиди росіян у Криму та Донбасі, які хочуть русифікувати навіть Львів, а та табличка була вивішена у відповідь на табличку «Севастополь, Россия, 10 км».

Нагадаємо, що ...

Читати далі

Криза добралась до верхів

Сенсація! Карманичі отримують зарплату продуктами! Неймовірно сенсаційне зізнання нардепа від партії Рингтонів Нефтора Шустрича в газеті «Тєло».

Саме так! Щоб уникнути руйнівного впливу фінансової кризи на гаманці наших дорогих владунів вийшла нова постанова президента, де ясно сказано видавати фсім зарплату товарами, зокрема медом та прополісом.

Виявляється таку зарплату отримують не лише нардепи, а й усі мінетістри, прим’єр-мінетістр, сам президент, його особистий водій, пілот, майстер педік’Юра Юрій Луценкої, і навіть особисті гейші депутатів.

Фройтерс провів власне опитуванн...

Читати далі