Приколи gospodarz

мячик и политики

Наша Таня громко плачет –
Уронила в речку мячик.
Тише, Танечка, не плачь,
Не утонет в речке мяч!

А вот как прокомментировали это событие известные политики современности:

Виктор Ющенко, Президент Украины:
Любі друзі! Я глибоко переконаний: те, що трапилося з маленькою Тетянкою Лисенко, - це справжня ганьба для Моєї Нації. Мені болить те, що деякі політичні сили, скеровані чільниками сусідньої країни, відібрали у маленької козачки, сирітки, правнучки жертви Голодомору 1933 року дорожню карту майбутнього української державності.

Чому так відбулося? Моя дефініція буде проста і від...

Читати далі

Три бажання

Козаки з походів славних
Вертались на Січ,
Притомилися і в плавнях
Застала їх ніч.

Примостилися в наметах,
А хто – просто так,
Сплів з лози тугі тенета
Молодий козак.

Треба рибки наловити –
Та й зайшов у брід,
Думав юшки наварити,
...

Читати далі

Як все починалося, частина 2

Культурнi досягнення Українців

Українці винайшли писемництво. Передусім щоб фіксувати для нащадків та інших народів свої пісні, та поезію, бо українська мова була найспівочішою. Досі людство користувалось тільки ієрогліфами.
Українці знайшли на Донбасі каміння що горить і котре плавиться, й назвали їх вугіллям та рудою. І незабаром винайшли ковальство збудувавши першу в світі кузню яку назвали Криворіжсталлю (потім першу кузню викрали індуси). Досягнення в науці та техніці привертали все більшу увагу інших народів.
До України потягнулись каравани купців. Євреї взагалі вирішили поки...

Читати далі

наша не Раша

Наша не Раша — Наодна Самообоона (до 2007 — НСНУ, 2007-2010 — НУНС, 2010-2015 — НСУН, з 2015 — УСНУ) — виборчий блок націонал-демонократичних партій на Україні, що містить у собі партії: Не Ваша Україна, Назад, Україно!, Народний друг України, Сатанинсько-демонократичний союз, УРП «Соборщ», Єврейська партія України, Українська карманичівська партія, Громадянська партія «Вже пізно» та Партія захистників достоїнства.

Лідер НУНС — Слава Кірієшко.

Карманич виборчого штату блока — Віктор Бєрлога, заступники - Роман Безсмінний та Ніколай Онаніщук.

блок ТЮ

ТЮБ (він же ТЮ-Блок, він же Театр Юліних Б, він же Альянс в Half-Life 2) — український збоченний альянс, створений за ініціативою Міледі Тю на базі Форуму та гостьової книги національного порятунку, до складу якого в свою чергу входили білоруська Бацькаущіна, Українська деспотична партія, Українська консервна банка, «Соборщ», Українська соціалістично-демократична партія, Українська христинсько-дмитрична партія, Патріотична партія Нікарагуї.

Партія Рингтонів

Партія Рингтонів (вона ж Партія Легіонів, вона ж PR) — українська (ніяка вона в дупу не українська – прим. авт.) збоченна партія, створена за ініціативою Дона Баса. Ніхто її не любить, але на недавніх виборах вона набирає більшість голосів.

Як все починалося

Богдан — перша свiдома людина
В ніч на шостий день сотворив Бог першу людину, і назвав він її Богданом. Богдан огледів сотворений світ, порівняв з садом Едемським та й утік з раю, бо був дуже свободолюбивим і не хотів жити в Едемському зоопарку. Для життя він обрав собі найкрасивіше місце на землі — Карпатські гори і сказав "Моя хата скраю!".
Образився на це Господь і перетворив Богдана на неандертальця і сказав "Азм еси ти у края жити, то всея твоя нащадки зватимуться українцями! А я собі сотворю нову расу!". І сотворив він Адама.
• Це цікаво. Як гадають москалі, людина, яку сотворив ...

Читати далі

Розпочалося конвеєрне виготовлення нових цукерок

Цього року розпочалося конвеєрне виготовлення нових цукерок, які отримали назву "Шалена бджілка". Спочатку автори проекту назвали цукерки "Обкурена бджілка", але цензура не пропустила таку назву, хоч смак і наркотичний ефект цукерок зберігся. Виготовляти цукерки взялася відома всім фірма "ROZHEN", девіз якої недавно був змінений на "Не хочеш проблем - не лізь на "ROZHEN". Як заявив цукерковий імператор Перо Рошенко: "Виготовлення цукерок не має нічого спільного з початком передвиборчої президентської кампанії". Журналісти прокоментували цю ситуацію так: "Цукерки... смачні... але... якщо... ...

Читати далі

Другій державній бути!

Такий слоган використовує українське населення в Росії. Групи українських екстремістів напали на Москву та почали її українізувати. В першу чергу вони викинули Членіна з мавзолею та вивісили на ньому величезний портрет Степана Бандери, а потім змінили всі написи на українські. Примітна одна табличка з написом «Кубань, Україна, 200 км».

Українці вимагають зробити українську мову другою державною в Росії у відповідь на викиди росіян у Криму та Донбасі, які хочуть русифікувати навіть Львів, а та табличка була вивішена у відповідь на табличку «Севастополь, Россия, 10 км».

Нагадаємо, що ...

Читати далі

Криза добралась до верхів

Сенсація! Карманичі отримують зарплату продуктами! Неймовірно сенсаційне зізнання нардепа від партії Рингтонів Нефтора Шустрича в газеті «Тєло».

Саме так! Щоб уникнути руйнівного впливу фінансової кризи на гаманці наших дорогих владунів вийшла нова постанова президента, де ясно сказано видавати фсім зарплату товарами, зокрема медом та прополісом.

Виявляється таку зарплату отримують не лише нардепи, а й усі мінетістри, прим’єр-мінетістр, сам президент, його особистий водій, пілот, майстер педік’Юра Юрій Луценкої, і навіть особисті гейші депутатів.

Фройтерс провів власне опитуванн...

Читати далі