Приколи gospodarz

Анекдот

В Діми Медвєдєва день народження.
До нього в гості прийшов його кращий друг Вова Путін і подарував йому красиву футболку з цифрою шість на спині.

Анекдот

- Так, всі ми - білоруси, росіяни, українці хочемо жити в одній великій багатій країні... у Канаді!

Як все починалося

Богдан — перша свiдома людина
В ніч на шостий день сотворив Бог першу людину, і назвав він її Богданом. Богдан огледів сотворений світ, порівняв з садом Едемським та й утік з раю, бо був дуже свободолюбивим і не хотів жити в Едемському зоопарку. Для життя він обрав собі найкрасивіше місце на землі — Карпатські гори і сказав "Моя хата скраю!".
Образився на це Господь і перетворив Богдана на неандертальця і сказав "Азм еси ти у края жити, то всея твоя нащадки зватимуться українцями! А я собі сотворю нову расу!". І сотворив він Адама.
• Це цікаво. Як гадають москалі, людина, яку сотворив ...

Читати далі

Анекдот

Як гадають британські учени, слово «Україна» пійшло від англійського «UK-Reign», тобто «Сполучене Королівство-Царство Западенщини та Донбасу». Але ж українські учені навпаки вважають, що це англійське «UK» пійшло від УКраїни. А саме слово Україна має походження від слова «рай».

Анекдот

Серед клятих москалів розповсюджена помилкова теорія, що слово Україна і українці, пішло від словосполучення “украли газ”. Цим словосполученням москалі називають природний відбір газу, що протікає територією України. Але кожен українець знає, що красти газ Україні нема сенсу, оскільки нещодавно українські геологи відкрили великі поклади українського газу, який потрапляє в Україну через трубу.

комуноїд звичайний

291410

Анекдот

После того, как Медведев решил не направлять в Киев преемника Черномырдина Зурабова, в российской дипломатии появился новый термин - недопосыл посла.

Анекдот

Так как посол России в Украине Зурабов является по милости Медведева пока безработным, ему предложили приехать в Киев в качестве гастарбайтера и даже обещали место на Троещинском рынке

Анекдот

Путин-Медведеву:
- Ну что, Дима, напугал ты хохлов?
- Ну..напугать не напугал, а Януковичу напомнил, что бабло отрабатывать надо!

Анекдот

Сначала Медведев объявил, что не направляет в Украину посла Зурабова. На следующий день он рассказал о проблеме алкоголизма в России.
Отсюда следует вывод - у посла Зурабова банальный запой.