Приколи нік повинен

У Міському Автобусі №2 «Золотоноша 1 - Новоселиця»

Одного чудового літнього дня 1991 року я їхав у міському автобусі по Золотоноші від зупинки «Двірець» до зупинки «РМЗ». А на проміжніј з. «Автовокзал» напхалося стільки народу з лантухами та кравчучками, так вельми, що јој! Зајти до автобусу було просто неможливо. Одна жінка, яка ніяк не могла ся проштовхати до салону, заголосила:
— Та щож це таке робиться? Люди добрі! Ради Бога допоможіть!
Інша дебела баба (мабуть їсть як не в себе), штовхаючися, пересувалася від входу до середини автобусу, потягла за собою якогось діда, що стояв у проході. А дід каже:
— Не штовхајтеся!
Баба:
— Не...

Читати далі

У Потязі «Ст. Ім. Шевченка - Ст. Гребінка»

Одного разу осіннього вечора 1996 року ми з друзякою Вітьком поверталися додому дизелем-потягом од Черкас до Золотоноші. А у Черкасах на потяг набилося дуже багацько голоти і тому нам довелося стояти у тамбурі. Нашу увагу привернув до себе один чолов'яга, що їхав до Золотоноші (хтів написати «Фајного міста Золотоноші», але згадав, що вже є таке місто на Вкраїні, це - Тернопіль). Він купив собі в Черкасах нового велосипеда і поставив разом з двома великими торбами біля стіни у тамбур. Нороду натовклося стільки, що навіть кондукторка не змогла протиснутися, щоби продати нам квитки і стояла вк...

Читати далі