Приколи ud3005

Анекдот

Мамо, а ви в молодості сиділи в "однокласниках" чи "вконтакті"?
-Ні, доню! В молодості я сиділа в "обєзьянніку" за те що була в контакті
з однокласником.

Анекдот

У першому класі вчителька дає завдання: назвати і описати найціннішу річ, яка відома учням. Петрусь встав і розповів про батькову машину, Оленка - про мамине діамантове кольє. Вовочка встає і говорить:
- Менструація!
Вчителька аж поперхнулася:
- Вовочка! Та що ти таке говориш?! Ти хоч знаєш, що це таке?
Вовочка відповідає:
- Що це таке, я не знаю, але упевнений, що це - щось дуже цінне, тому що коли сьогодні вранці моя старша сестра оголосила, що вона у неї пропала, мама втратила свідомість, тата схопив інфаркт, а сусід застрілився!

Анекдот

Чоловік з дружиною вирішили поїхати відпочити. Тільки чоловік на курорт приїхав на день раніше, так як з відрядження відразу на курорт! Приїхав, зняв номер! У кімнаті був комп з виходом в інтернет. Вирішив написати дружині, яка повинна завтра приїхати. Але адресу набрав неправильно, помилився на одну букву. Вийшло, що він написав іншій жінці, вдові, яка сьогодні поховала чоловіка! Вдова вирішила перевірити пошту. Там кілька повідомленні зі співчуттями і одне повідомлення із заголовком: "моїй дружині яка поки ще вдома". Заходить син вдови до мами в кімнату, бачить мама сповзає зі стільця, бліда. Син дивиться на монітор, а там повідомлення: ... "Дорога, знаю що ти не думала, що я напишу тобі, але виявляється тут є інтернет Поки хотів сказати, що дістався нормально Зареєструвався Готуюся до твого прибуття Сподіваюся ти доберешся без пригод, як і я! З нетерпінням чекаю! " Постскриптум Тут спекотно!

Анекдот

Генерал побажав мати крокодилові чоботи. Вночі спецрота десантується на берег Нілу. Минає день, другий, місяць - новин немає. Генерал сам вилітає до Нілу і ось що він бачить: на березі вздовж річки сидять солдати. Весь берег завалений трупами крокодилів. З води показався крокодил, в цей момент важка палиця опускається йому на голову. Витягнувши крокодила на берег, старший групи кричить:
- Товаришу капітане! Цей теж без чобіт!

Анекдот

Молодий сержант із жезлом бродить біля ринку,
Бачить в чорній іномарці за кермом блондинку.
« Гарна краля » - дума він. Та раптом за хвилинку
Ставить та авто під знак, ще й нагло на зупинку.
Він з усмішкою підходить і питає м’яко:
- Чи ви знаєте, шановна, під яким ви знаком?
Та поглянула на нього: ніби не лукавить.
- Звісно знаю. Та чому це вас отак цікавить?
Щось підказує мені лиш, що не все так просто,
Ще не чула про такі от способи знайомства.
Та якщо вас так цікавлю я, а не дорога,
То признаюсь чесно вам, - під знаком КОЗЕРОГА.

Анекдот

Приїхали молодята в Карпати, в село на новій машині. Щоб нічого не сталося, поставили коло хати, на подвір’ю. Собаку відв’язали з буди і закрили в машині, щоб охороняла. Рано
приходять-коліс немає. На лобовому склі записка: “Пса не сварити, він гавкав!”

Анекдот

Хороша штука - лежачий поліцейський: і швидкість регулює, і переїхати приємно.

Анекдот

Суд. Суддя - блондинці:
- Чому Ви отруїли сусідів?
- Мені в магазині сказали, що краще труїти тарганів разом із сусідами.

Анекдот

- Що потрібно зробити блондинці,щоб схуднути на 2 кг?
- Змити косметику.

Анекдот

Ідучи вулицею, п’яничка заточився, впав і лежить. Біля нього зібрався «цілий гурт. — Негайно викличте «швидку допомогу»! — репетує літня жінка. — Підніміть йому голову! — радить молодичка…. — Розстібніть комірець сорочки! — Помацайте пульс! — Дайте йому чарку горілки, — спокійно мовить дід; П’яничка розплющив очі, підвів голову: — Ану тихо мені! Робіть, що отой дід каже!