Приколи ud3005

Анекдот

От що буде, якщо на пилосос установити Windоws:
"Пилосос виявив невідомий тип сміття "Тарган".
Це пил?
Всмоктати?
Усмоктування таргана неможливо, тому що в системі не встановлений драйвер усмоктуваннятарганів. Установіть диск".
З пилососа вивалюється весь пил і сміття.
"Потрібна перезавантаження. Неможливо всмоктати таргана, тому що драйвер підтримує усмоктування тільки рудих тарганів версії 7.0 і більш нових. Зверніться в службу підтримки Мiсrоsоft для одержання тарганів більш пізньої версії".

Анекдот

Точний діагноз
- У мене комп'ютер сам вимикається ... що робити?
- У тебе системник внизу стоїть?
- Так.

Анекдот

Внуків люблять більше, ніж дітей, тому що з онуками можна пограти, погодувати, навчити чому-небудь - і ВІДДАТИ цього дрібного виродки БАТЬКАМ, щоб нормально виспатися!

Анекдот

Вовочка голосно пукає на уроці. Всі починають затискати носи і озиратися по сторонах. Марія Іванівна: - Останній раз питаю, хто це зробив? Вовочка знехотя піднімається з-за парти: - Це я! Марія Іванівна з останніх сил, затискаючи ніс хусткою: - Вийди негайно з класу, маленьке чудовисько! Вовочка виходить у коридор, вдихає чистого повітря: - А все-таки че

Анекдот

Урок співу в школі. Вчителька викликала Вовочку: - Яких ти знаеш композиторів? А Вовочка не вчив. Стоїть і дивиться на сусіда по парті. Той взяв книгу, стукнув по парті. - Бах, - сказав Вовочка. - Правильно. Хто ще? Друг вирвав із зошита листок. - Лист. - Добре, ще. - Членніков. - Не Членніков, а Хренніков. А ти, Петров, прибери підказку.

Анекдот

Вовочка говорить батьку-офіцеру: - Пап, а правда, що для військових немає нічого неможливого? - Точно, синку! - Класно! Тоді піди у ванну і заштовхав свій крем для гоління назад в тюбик.

Анекдот

Водій на тягачі з напівпричепом хоче здати назад (а справа відбувається в місті). Кличе він проходячого повз хлопчика (Вовочку): - Ей, хлопчику, я зараз буду здавати назад, а ти подивися і крикни, коли вистачить. Починає рухатися, Вовочка ззаду керує: - Давай! Ще, ще давай! Ще! Стій! А тепер, сука, іди подивися, що ти накоїв!

Анекдот

Диктант в школі. Вчителька диктує: - Крокодил виліз з води і ліг на гальку ... Єлена тягне руку: - Марія Іванна, а слово "гальку" писати з маленької літери чи з великої? Вчителька занепокоїлася: - Діти, хто написав слово "галька" з великої літери? Весь клас, крім Вовочки, тягне руки. Марія Іванна в шоці: - Вовочка, встань і поясни всім, чому "галька" пишеться з маленької букви. - Якщо вона з крокодилом спить - я її за людину не вважаю...

Анекдот

Вовочка: - Мамо, сьогодні директор школи запитала, чи є у мене брати і сестри, і я сказав, що я - єдина дитина в сім'ї. - І що ж вона відповіла? - Вона сказала: "Слава Богу!"

Анекдот

Марія Іванівна: - Вовочка, признайся - хто за тебе вчора вирішив цю задачу? - Бог його знає, я рано вчора ліг спати.