Приколи Ex-pert

У німецькому музеї прибиральниця змила інсталяцію за 800 тисяч

У дортмундському музеї Ostwall прибиральниця під час прибирання одного із залів зіпсувала інсталяцію художника Мартіна Кіппенбергера, змивши з неї бруд.

Як заявив представник міської адміністрації, твір мистецтва під назвою "Коли починає капати зі стелі" вже неможливо відновити в його початковому вигляді.

Інсталяція є вежею з дерев'яних дощок у людський зріст, під якою стоїть таз з патиною. За допомогою патини художник хотів зобразити осад, що залишився після того, як вода, що накрапала зі стелі, висохла.

Прибиральниця, вирішивши, що бруд в тазі зайвий, вичистила його від патини. П...

Читати далі

Факт и комментарии

708017

Что на самом деле важно?

706785

Новый свидетель из Фрязино

703134

ищо адно абявление

701524

Абявление

701168

ключ к здоровью

698754

маляры перекрасили в гламурный цвет плохо припаркованную BMW

697258

В российском городе Великий Новгород маляры перекрасили в розовый цвет припаркованную на тротуаре легковушку BMW и написали на кузове бранное слово.

Как рассказал очевидец событий, инцидент произошел в воскресенье, машина была припаркована у входа одного из зданий на Большой Московской улице. Маляры работали как раз в этом строении, на первом этаже.

Водитель BMW припарковал иномарку возле здания. При этом машина заняла настолько значительную часть тротуара, что мешала проходить мимо прохожим.

Кругом вода

693867

Блондинко?

692688