Котята каракала.

1032283

Комментариев: 54

;) Ну, по единой

Ну, по единойза всех нас! И за хрен с ними.

как бы мою дачку украсил каракальчик....
тому,что мне приглянулся,подошло бы имя Борис...

подожите!не пейте без меня!я сейчас!

как бы мою дачку украсил каракальчик....
тому,что мне приглянулся,подошло бы имя Борис... или Борисовна???

подожите!не пейте без меня!я сейчас! Выпьем за тех, кто на борту. Кто за бортом... тот сам напьется

Котолисы.. . Лисокоты. Запутали меня.Никто не путал Нє, дак лисиці - то собачі. А це скоріше маленькі риськи, коти.Таке враження, що вони усміхаються
У мене Сьомка отак дивиться, ще й очі закриває, воображає. А мені Басюня перед очима... А у свахи Вася дуже схожий на морді на Басюню, то я його люблю. Тільки він рижий.

Котолисы.. . Лисокоты. Запутали меня.Никто не путал Нє, дак лисиці - то собачі. А це скоріше маленькі риськи, коти.Таке враження, що вони усміхаються У мене Сьомка отак дивиться, ще й очі закриває, воображає. А мені Басюня перед очима... А у свахи Вася дуже схожий на морді на Басюню, то я його люблю. Тільки він рижий.:(

Котолисы.. . Лисокоты. Запутали меня.Никто не путал Нє, дак лисиці - то собачі. А це скоріше маленькі риськи, коти.Таке враження, що вони усміхаються У мене Сьомка отак дивиться, ще й очі закриває, воображає. А мені Басюня перед очима... А у свахи Вася дуже схожий на морді на Басюню, то я його люблю. Тільки він рижий.
Ну всьо, всьо, не буду про Басюню... Бо й надоїла вже, і собі душу роздираю.

Ну всьо, всьо, не буду про Басюню... Бо й надоїла вже, і собі душу роздираю. А у мене було таке, що кішка наша Мурочка без мене ніколи не могла діток на світ видобути, чекала, поки я зі школи повернусь, і я (ще малою) мусила сидіти, аж поки останнє не з"явиться, хоч і відверталася я, щоб не дивитись на її старання (мені її жаль було до сліз), та втекти не могла, бо розуміла, що їй зі мною не так страшно:). Так ось ця прив"язаність тривала, аж поки я не принесла цуцика малого. Мурочка приревнувала мене до Тузика,- і на 6 (!!!) МІСяців (!!!) пішла з дому. А РАПТОМ??? Дай , Бог!!!