Герої меча і магії. Новий герой: Президент. Особлива навичка: коли скаче брудною дорогою, попереду нього вона стає мощеною. [BrainDebugger]

523061

Майстер Мурамаса робив самурайські мечі як разючу зброю. Майстер Масамунe - як зброю, якою захищають своє життя. Щоб порівняти, їх клинки встромили у дно струмка. За течією пливло опале листя. Усе листя, що торкалися меча Мурамаса, виявлялося розітнутими на дві частини. Листя опливало меч Масамунэ, не торкаючись його.
Пьотр Данілавіч Нортон робив антивіруси, грізні, як разюча помста ангела. Євгєній Валєнтінавіч Каспєрскій робив антивіруси, тверді, як залізобетонна огорожа. Щоб порівняти, їх антивіруси поставили на Microsoft Windows XP Professional в локальній мережі, по якій постійно поширювалися віруси. Усі віруси, що втрапляли антивірусу Нортона, виявилися знищеними. А машину з антивірусом Каспєрского віруси просто обходили стороною, адже при 100% завантаженні CPU мережевий адаптер не встигає спілкуватися з мережею.

Комментариев: 24

  • 11  Lulu
  • , в

Прикол приколом. А до речі актуально. Для мене.
Як Ти вважаєш, можуть віруси на комп прийти з сайту і.ua ?
Чи запевнення, що пошта і.ua захищена Касперським, автоматично поширюється на всі інші розділи сайту?
:)

Буквально за кілька годин до цього я виловив трояна при запуску системи... Перед цим (минулого разу) заходив ВИКЛЮЧНО на і.ua та один невеличкий сайт, де пощирення вірусів мені видається сумнівним. Що ж до "Каспєрського", то його посередня надійність доведена "Укртелекомом".


отож.
У мене аналогічна ситуація. Але 2-3 тижні тому.

Так... Треба інсталювати на моєму ПК у постійному режимі щось антивірусне. Бо на вищезгадане запевнення вже нема надії

Ще один "прикол": американська спеціальна програмка видала, що "Каспєрський" (разом з декількома іншими антивірусами) є шпигунською програмою (при цьому вискочило посилання на якийсь їхній офіційний документ).

)))

Чи не забагато Касперський на себе бере - контролювати тисячі юзерів?
І що тут цікавого - копирсатися у чужій білизні всіх без розбору? Хіба це може принести якусь винагороду

А в чому прикол чудити щось подібне?

http://forum.rc-svit.com/vlada-zbira-nformacju-radjanskimi-metodami-topic1812452

До речі, десь натрапляв на інформацію ніби кількість співробітників ФСБ, котрі займаються "проблемами України" на сьогодні збільшено вдвічі порівняно з часами існування УПА... Наївність завжди була відмітною та принадною рисою.

ну, коли досягати цієї мети, то теж логічніше було б трохи більш "прицільно". Наприклад, де гарантія, що цікава їм людина встановить саме Касперського? Зате всі юзери, зокрема і цікаві їм люди користуються послугами провайдера. То чи не логічніше моніторити сервери, а не окремі ПК?

Читай уважніше посилання...

...Давно!

Читай уважніше посилання...

...Давно!
Ти правий. почитаю уважніше пізніше.

Ну, що ж... Тоді весь "кримінал" доцільніше перенести у реал.

А там він вже й є... Давно.


)))