Ми українці!!!

Шановна адміністрація сайту! Заберіть із головної сторінки радянську символіку!!! Ми живемо в Україні, і в нас є своя символіка!!! Цей день - це день трауру, а не свято! Наші батьки і діди йшли на смерть, щоб захистити свої домівки від окупанта, а не за "червону ідею"!!!

АнекдотПосвящается всем девушкам которые говорят что все парни одинаковые, была бы т...

Комментариев: 58

  • 11  анонім
  • , в

Правильно почитай!!!! Ну если они несут цветы чтобы почтить память погибших, так зачем такие как ты националисты на них кидаются????

Танцевать будешь 22 июня. А сегодня наши дедушки и бабушки ПОБЕДИЛИ!!!! И не узнать ни кому, за что они шли, за дом или за идею...просто защищались. И награждали их орденами с Георгиевской лентой и она была им дорога. Просто скажи им "спасибо", а не ковыряйся в символиках .

Зря ты эту тему затронул. Ты не прав по любому. Сам видишь. Это День Победы, как уже говорилось! И после Победы наши деды ИМЕННО ПРАЗДНОВАЛИ, а не делали из этого траур! Посмотри документальную хронику. Они-то не считали это трауром! Да, за рюмкой чая в 40-45% они вспоминали своих павших друзей, но это все-таки праздник! Праздник со слезами на глазах! Помнишь песню!?

  • 14  AkaR@
  • , в

я підтримую Люцифера в тому, що треба змінити серп і молот на тризуб на головній сторінці. а про те - свято це чи траур - думка кожного. я взагалі нейтрально ставлюсь до даної дати. свято - це церковне

  • 15  lucyfer
  • , в
  • 11  анонім

Ще раз повторюю, ніхто на них не кидається! Кидаються на червону шмату! Вшановувати пам'ять погинулих потрібно, але виставляти символіку влади, яка загубила українців більше, чим війна їх забрала... - це неправильно!
Мій дід сидів за "неправильні українські книжечки", і сотні, тисячі таких як він гинуло, щоб в нас зараз був синьо-жовтий прапор і тризуб! А тут виставляють чужу нам символіку

Крім серпа і молота там ще й напис "отечественная воина"((((( Яка вона "отечественная", це світова війна!!!

я підтримую Люцифера в тому, що треба змінити серп і молот на тризуб на головній сторінці. а про те - свято це чи траур - думка кожного. я взагалі нейтрально ставлюсь до даної дати. свято - це церковне
С чего вобще этот кипиш, 18 лет 9-е мая в независимой Украине праздником считали и все пормально было тлько последние 2 года фигня творится. Хотя бы раз в году у важте. Или трунным националистам трудоно один день потерпеть смиволику на сайте? Лутше гей-парады во Львоые разгоняйте - больше пользы будет.

Навіщо Україні чужа символіка? Символіка тих, хто винищив мільйони українців, хто винищив інтелігенцію, залишивши стадо овець, якими управляють зараз як хочуть...
Тільки що вернувся із міста, там марафон був на честь свята... Діти бігли по таких дорогах, на яких і російські танки б не проїхали... І заради цього наші батьки і діди своє життя віддавали??? А єдине, що зроблено - це вивішано всюди символіку окупантів. Чи ви вже забули, що Росія для нас такий же окупант, як і нацистська Німеччина?

На меня еще выорись, я из России

Я тіки на символіку.....