Ми українці!!!

Шановна адміністрація сайту! Заберіть із головної сторінки радянську символіку!!! Ми живемо в Україні, і в нас є своя символіка!!! Цей день - це день трауру, а не свято! Наші батьки і діди йшли на смерть, щоб захистити свої домівки від окупанта, а не за "червону ідею"!!!

АнекдотПосвящается всем девушкам которые говорят что все парни одинаковые, была бы т...

Комментариев: 58

Твои требования в разделе Приколы воспринимаются как прикол. В каком месте смеяться?

Он думает, что администрация сайта сидит в разделе приколов и отслеживает претензии именно здесь.

Нациналюга хренов!тебе бы твой прадед ремнем жопу бы исполосил.Поднимать ето питання после 70 лет кто за кого шол,ето тупо!!!Все шли за мир.за жизнь своих детей,жен,матерей и их будущее!И всех обьеденило красное знамя победы с такой символикой!И тогда ето было знамя!!!!!И тогда етот день был праздником!!!!!!!!А ты иди в библиотеку(раз инет не помог)учи историю,мож пользы будет больше!Если у тебя нет уважения к памяти!!!

о какой истории вы говорите ? о писанной переписанной , о выдуманной или о той кто не стесняясь былых времён и одной нагой в могиле рассказывает а как оно было в действительности . вам сказали что было так-то - и вы в это верите безоговорочно - вы уверены что вас не обманули ?

что плохого в национализме ? - по пунктам пожалуйста распишите , не будьте голословным :)

"...Заберіть із головної сторінки радянську символіку!!!..."
Глупо обижаться на страну, которой уже нет. Тем более мстить ей.

Ти вчив історію із радянських книжок! І ти впевнений, що вони там могли щось погане про себе написати??? Ти думаєш теперішні дупутати візьмуть і зізнаються, що їхні батьки винищували власний народ? Ти хоть знаєш, що Україна вела війну проти двох окупантів - Російської і німецької імперій?
Пішов б краще сам в бібліотеку, попросив, щоб дали книжки почитати...
А повага до пам'яті в мене є, в мене нема поваги до ворогів, і не буде!!!

Шановний Lucyfer. Уяви собі таку ситуацію: тебе примусили йти проти ворога, про якого сильні світу сього сказали, що він просто ворог і його потрібно вбити, або інакше вб'ють тебе, чи твою сім'ю; під примусом, або добровільно, ти пройшов через усі жахіття війни, на твоїх очах гинули твої друзі, рідні та просто невинні люди; для того щоб не втратити останній розум, ти намагаешся примусити себе зрозуміти, що ти б'єшся не за "дядю", а заради того, щоб не гинули твої рідні; а коли ти станеш вже старим і немічним, уяви собі, як тобі буде, коли тобі молоді люди, які завдяки тобі з'явилися на цей світ, кажуть тобі що ти воював не за той бік, що ти йшов не під тими прапорами, і що день твоєї перемоги над ворогом не свято, і тебе за це потрібно цькувати. Не дай боже пізнати нам те, що пізнали вони.

Я про ветеранів мовчу, вони багато перетерпіли.... Я проти пропаганди, яку ведуть "сильні" України! Ветерани сидять в інтернеті??? Це пропаганда для молоді.. А що для ветеранів робиться??? Дали мізерну пенсію, пару сотень гривень від держави??? Зробили невеличкий концертик... А дальше розходіться по домам... А от дальше виходить на вулиці наша "глямурна" молодь і починається.... Пянки, гулянки, шансон... Я ПРОТИ ЦЬОГО!!! Також я проти замовчування правди, адже наші батьки й діди вели війну на два фронти... Я проти того, щоб замовчували факти, які відносяться до України, а пропагандуються факти, які возвеличують рядянську імперію... А за що її хвалити, за мільйони знищених українців???

не передёргивайте , тут не было даже намёков на отвержение доблести , храбрости и героизме ветеранов , они сражались в первую очередь за себя и за своих родных, а не за краснопёрых оккупантов , комуняки в тылу руководили , за пулемётами заград отрядов сидели , листовки писали - и сейчас ихнее дело живёт и процветает - тут борьба против подмены понятий , против домешивания в героизм одних подлость и меркантильность других - давайте чётче разбирать котлеты от мух .

Спасибі за розуміння і підтримку