Как в 1914 году представляли себе Москву через 300 лет

851732

851732 1111830

851732 1111831

851732 1111832

851732 1111833

851732 1111834

851732 1111835

851732 1111836

851732 1111837

В 1914 году по заказу кондитерской фабрики «Эйнем» был выпущен цикл почтовых открыток, на которых неизвестный художник изобразил, как, по его представлениям, будет выглядеть Москва в XXII и XXIII столетиях.

Каким будет для вас Новый 2013 год?Жизнь циклична - она зависит от циклов планет и звезд. Мы никогда не остаемся...
чужая история...У знакомого жена получила права. Пошли с компанией отмечать в кафе. Он изрядн...

Комментариев: 40

"Как цап" аж ніяк не може бути, тому що би було або "як цап" або "как казьол", і то ще й потрібно пояснити, чому такий термін вживають чехи і поляки (чув від поляка, що живе просто на північ від Варшави 300 км) - у них домашні рогаті звучать ще по-іншому.

А взагалі всі розуміють, що поганий мир є ліпше,чим добра війна, україна вже мае ядерну пустелю, запитайте переселенців що вони почували в ті дні.
Не зовсім згоден щодо поганого миру, бо за цим багато що може критися. Повзуче закріпачення і подалі рабство, наприклад. (що зараз і відбувається - становлення феодального ладу).
Щодо чорнобильської зони, то я би волів, щоб цю територію люди залишили природі і туди не потикалися з своїми хижацькими намірами (як і в інші заповідники), але..
У "зоні" Золочівського замку кацапи убили понад півтори тисячі людей з надзвичайною жорстокістю. Смерть від променевої хвороби набагато милосердніша, крім того, ще й позитивний соціальний статус присвоюється - герой, з усіма наслідками.
Це непорівновані речі.
Та й тема тут не та..

Відносно до жорстокості, то в ті часи це було звичайним ділом, ні в азії ні в европі вбивством нікого не здивуеш. Таке завжди по інакшому виглядає на стику цивілізацій. Нас би то не надто обходило, якби вони до нас не лізли. Але якщо пхаються з такими звичаями до твої хати (умовно) і ставляться до господаря як фашист до єврея (з поправками на психологію)...

В итоге каждый получает то о чем мечтает.

Шановний добродiю, а Вам вiдома така назва - дивiзiя SS "Галиччина"?
По отбросам не судят о нации, к тому же Сталин был грузином( осетином).
Национальная рознь это рычаг политиканов.
Простим украiнцям однаково хто iх щемить - хохол Ющенко чi кацап Азаров.

первый кто сообразил что будущее еще не настоящее

Шановний добродiю, а Вам вiдома така назва - дивiзiя SS "Галиччина"?
По отбросам не судят о нации, к тому же Сталин был грузином( осетином).
Национальная рознь это рычаг политиканов.
Простим украiнцям однаково хто iх щемить - хохол Ющенко чi кацап Азаров.
Мені ця назва прекрасно відома, тому що я живу якраз на краю колишнього "Бродівського котла", і зауважу, що нам всім - і місцевим, і солдатам обох армій, дуже пощастило, що полководцем був Конєв, а не той м'ясник Жуков.
Я знаю, на що Ви натякаєте. На село Гута-Пеняцька. Я в дитинстві проїзджав там, і згарища ще були видно..
Але мушу Вас засмутити - правди в поданні трагедії цього села немає, так само як і в загибелі білс с. Хватів Пауля Зіберта (Кузнецова).
Я розпитував старих селян с. Підгірці про Гуту.

Казали, що у той вечір пропали два німецьких офіцери (там рільєф місцевості особливий - проходить якраз край крутого уступу височини), і німці знали, що у тому селі "Побєдітєлі" залишили своїх агентів і зброю, то три німецькі частини - у с. Підгірці на "Кам'яній", с. Ясенів і між селами Ясенів і Чішки знялися, пішли у бік того села, і вночі те село було спалено, а це км 4-5 від дислокації німецьких частин.
Цікавий факт - історики донедавно писали, що: "точно невідомо, хто саме спалив те село, але швидше за все то зробила "Галичина" ))", а з узурпацією влади ригами "гісторики" раптом прозріли)) і "то зробила точно вона"))

Я писав не про національність - кацапи (такої національності нема) а про світогляд деякого сегменту деякої народності, з якою стикаються українці.

Не має значення, що Сталін був осетином, тому що в світі існує така модифікація ... расизму+релігії, яка ґрунтується не по крові чи національності, а по "руssкоязичії".
Мені навіть довелося плисти з таким в одній каюті порому Рига-Стокгольм - литовець+білорус, російської крові фактично немає, але такий русскій, що навіть правдивий росіянин таким не є.
Він так прямо і казав: "Русскоязичіє - ето вєра" і "чого ви нас не любите?" - притому що самому йому не подобався ніякий народ.


Простим украiнцям однаково хто iх щемить - хохол Ющенко чi кацап Азаров. нєа, аж ніяк не однаково. Апріорі однаково не може бути, тому що Ющ попросту запроданець і воша, а кацап - то кацап. Про останніх написано вище, і ніщо не може зрівнятися з діяннями кацапів.

Є цікава стаття мого однокласника якраз про те, що Ваша цитата:
http://narodna.pravda.com.ua/politics/4b6c939e12cd8/

Примітка - "палярус" - це гаманець (кошелёк)