это капец

896656

Комментариев: 82

, заботясь не об истине
Ну то ключове питання - що є істина в даній суперечці. Переглянувши початок, є зо дві : 1) Патріархат - кака 2) Ісус - кака.
З першим я ще можу в дечому погодитись, з другим - ні. Але чи потрібна Вам істина?
з Вашого матеріалу А чому Ви вибираєте "полову" а не "зерно"?
\\она попросту вводила в заблуждение, обманывала\\

як бачимо ні натяку про каяття, а про силу віри То як могли люди зрозуміти Звичайно що не потрібно забувати ВСЕ, чому вчив. За віру багато разів говорилося. Звичайно що великої віри не буде без каяття (комп'ютерний термін - встановлено по замовчуванню) .

Релігія -кака. Я вже писав: який Бог,,така й віра такі й попи.

"она попросту вводила в заблуждение, обманывала"
А хто про це сказав? Автор Вашого матеріалу подетально роз*яснює:Плоды на ней появляются раньше листьев, и потом уже дозревают. Тогда, весной, остальные деревья стояли еще обнаженными, а смоковница была покрыта листвой. Логично было бы ожидать и плодов, но... Тільки він забув що це дерево родить 2-3 рази на рік, то може це був час між плодоносінням? Бо що два эвангеліста просто так заявляють?: не час був збирати плоди"
А ще до того це дерево двудомне, То може це було чоловіче, то й плодів не було? Звичайно на той час природознавства не було, то тому в Біблії стільки ляпів: то заєць жуйку жує (гризун жує жуйку ) то ведмідь у Палестині Тож Ваш матеріал не переконлив

не переконливий. Суцільний софізм. А що до того, що Христос раніше розповідав притчу про смоковницю що не плодила 3 роки а потім показав притчу в дії То коли Він розповідав!!? а коли показав притчу в дії!!? пройшов час, то хто пам*ятав? Це якби Ви мене вранці запитали "чі буде увечері дощ?" а я Вам лише через 4години сказав "НІ". То чі зрозуміли б Ви до чого це НІ" стосується, не нагадай я Вам про Ваше питання? А він не нагадав.
У Христа багато мудрого лише приповерхневому розгляді. А на справді-пшик "Не думайте про день завтрашній живіть як птахи, що не сіють.." ітп. Може й не сіють, але про день завтрашній таки дбають, приховуючи їжу.
Та якби й біля мене були Сюзана та Марія щоб служили мені достатком своъм, то і я не дбав би, а жив як альфонс;)

Бо що два эвангеліста просто так заявляють?: не час був збирати плоди"
Євангелісти так само міркують, як і автор того матеріалу, який першим знайшов гугль підходящим.;) Гадаю, Ви в курсі, що учнів своїх Ісус постійно е.. "наставляв на путь істинний", щось на зразок овець, що зразу розбігаються в різні боки, лиш-но вівчар відвернеться.
Поміркуйте з такого боку - раз фіга всохла, і то враз, значить мав силу так зробити. Тож можна припустити, що також знав що робить, бо розумівся більше, ніж обиватель-учень. ;) А людям на те і мозок, щоб думати, осмислювати, і ставати на основі того людиною певної якості - а саме це вважається основним . Можна безкінечно колупатися зверху, і не вникати глибше.

У Христа багато мудрого лише приповерхневому розгляді. А на справді-пшик ...
Та якби й біля мене були Сюзана та Марія щоб служили мені достатком своъм, то і я не дбав би, а жив як альфонс Ну, жили б. Живуть же так. Поки живуть.
А що потім?;)
Тільки не пишіть, що "звідти" не вертаються - якщо скраю, то повернення не таке вже рідкісне явище. Не було-б явища, то і релігій не було-б.
Ну а "офіційні представники" - то вже бюрократичний апарат, у якому лише деякі особи зі всіх справді працюють. Кожен хоче три рази їсти щодень.

"Ну, жили б. Живуть же так. Поки живуть."
Коли я писав: якби й біля мене були Сюзана та Марія я мав на увазі Христа, що жив за рахунок жінок, то й не дбав про день завтрашній, мабудь думав що й у інших так
“И некоторые женщины: Мария, называемая Магдалиной, и Иоанна, жена Хузы, домоправителя Иродова, и Сусанна, и многие другие, служили Ему имением своим” (Евангелие от Луки, 8:2-3). Іісус- Альфонс то й не дивно що його послідовники-попи теж живуть як паразити і не тільки за рахунок жінок Його школа

" А людям на те і мозок, щоб думати, осмислювати, і ставати на основі того людиною певної якості - а саме це вважається основним . Можна безкінечно колупатися зверху, і не вникати глибше." давайте вникнемо;)
“Кто не возненавидит отца своего, и матери, и жены, и детей, и братьев, и сестер, а притом и самой жизни своей, тот не может быть Моим учеником” (Лк, 14:26).

Коли я писав: якби й біля мене були Сюзана та Марія я мав на увазі Христа, що жив за рахунок жінок, то й не дбав про день завтрашній, мабудь думав що й у інших такБагато геніїв так жили і живуть, бо не від світу цього. ;) Про побут не знаю, бо не знаю звичаїв того краю і того часу.
Іісус- Альфонс то й не дивно що його послідовники-попи теж живуть як паразити і не тільки за рахунок жінок Його школаВи от в коменті 67 навели цитату.. Я пошукав більший об'єм, дотичний до цитати. Вирвана з контексту ніби ж цитата ;) Там багато що передувало цитаті, і по ній теж є.
До речі - там пише, що ніякі пожертви значення не матимуть, якщо є інвестиціями насправді. І що вперед подумати і зважити - якщо не зможеш, то краще не зачинати.

"Багато геніїв так жили і живуть, бо не від світу цього." то була особиста справа цих геніїв, вони не закликали не дбати про день завтрашній інших. Бо мабуть давали собі звіт за рахунок кого живуть
Не бачу вирваности цитати з контексту. Та не будем розбирати. Дайте краще однозначну відповідь ТАК чі НІ. ВИ ПОЖЕРТВУЄТЕ ЖИТТЯМ СВОЇХ ДІТЕЙ, ЧИ МАТЕРІ, БАТЬКА, ЖІНКИ за ради Христа?

"До речі - там пише, що ніякі пожертви значення не матимуть, якщо є інвестиціями насправді" Так сам Іісус і каже, що усі Ваші пожертви і є інвестиціями
"Он сказал им: истинно говорю вам: нет никого, кто оставил бы дом, или родителей, или братьев, или сестер, или жену, или детей для Царствия Божия, и не получил бы гораздо более в сие время, и в век будущий жизни вечной." [Лук 18:29].

Доречі а жертва то Христова була фальшива