это капец

896656

Комментариев: 82

Хм.., а чому ви намагаєтесь натягувати на простих людей "шкіру учнів Христа"?
Мали б самі розуміти, що там параметри різні. ;)
Щодо "інвестицій", то звичайно що мова йде про те, що у людині відкладається в серці. Хоче душа в рай, але гріхи не пускають (с).
Хм.. шпильки у Вас якісь дитячі..
Таке враження, що Ви або не бачили нормальних священносужителів + даються взнаки десятиліття комуністичної пропоганди або\і в глибині душі побоюєтесь, що смерть - то смерть тіла, а не душі.

"Хай Ваше ТАК буде ТАК а НІ буде НІ, а багатослів*я то від лукавого"*lol* Ви ухилились від прямої відповіді;)
"Возненавидит" в том смысле, что Бога, что Истину, что Евангелие надо любить больше всего. И для Истины не щадить ни жизни, ни родных."Анатолий Левитин (Краснов) це з християн. форуму.Бачте як відверто. І не розрізняє шкіру учнів від простих людей "ТАК" чі "НІ" Це тест, "чі сприймаєте Ви повністю Христа?" Тож робимо висновок-"НІ";)
"Таке враження, що Ви не бачили нормальних священносужителів " при комуністах думав, що вони Є, при руїні побачив, що помилявся
"або\і в глибині душі побоюєтесь, що смерть - то смерть тіла, а не душі" якби ж воно так:( "...мой ум упорствует, надежду призерает, ничтожество меня (і не тільки) за гробом ожидает":(

Тож ТАК чі НІ ?;).

http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/10551.phtml

Зрозумів, з теми зїхали

Зрозумів, з теми зїхали
А Вам не здалося, що комент №72 то вже по другому (і далі) кругу, усі три тези?

Не здається... Мені здаеться, що Ви кожного разу виходіте усе на дальшу орбіту, і ось-ось загубитесь в космосі відірвавшись від теми Тема була моральність церковників, Христового вчення і самого Христа. Я Вам запропонував відповісти Так, чі Ні? Ви й тут ухилились. А Ваша ссилка комент №72 взагалі не відображає християнське вчення Одним словом "я Вам про Івана, а Ви мені про болвана" Та і взагалі мета автора була реанімувати букву "г*" і довести що Табачник дурак. Бо якби інакше то він почав би відразу з події удару струмом а не з дитинства та розбиту варгу Одним словом у Вас нема аргументів лише впертість,мені це не цікаво. Але Ви людина не злоблива (до цього часу) і це Ваш плюс.
:);)

Не здається... Мені здаеться, що Ви кожного разу виходіте усе на дальшу орбіту, і ось-ось загубитесь в космосі відірвавшись від теми Тема була моральність церковників, Христового вчення і самого Христа.
Я-то можу не "загубитись в космосі" і по орбіті до безконечності , звичайно, з перервами як на насущні справи, так і на перебування за кордоном, але сам автор приколу навряд чи витримає постійне отримування повідомлень про коменти на свою поштову скриньку.

Що ж, ще раз то ще раз.
Даний прикол мене не здивував би навіть в тому випадку, якби я точно знав, що "Атєц Євґеній" не аферист-зек, а справді піп. Тому що що можна чекати від структури, яка сповідує як основну релігію не християнство, а модифікований расизм за мовною ознакою.

І оскільки я є не надто віруючим вірником, то можу мати менш суб'єктивну думку щодо тих релігійних течій, діяльність служителів яких маю нагоду бачити. Тому і писав, що греко-католики справляють в загальному хороше враження.
В армії мені довелося дочитати і до "Книги числа", якби Ви читали, то знали би, що обраних там числиться взагалі мало.
Я не надто добре знаю Христа (думаю і апостоли теж), тому я сприймаю Його як хорошу і світлу силу, у яку людина має потребу вірити. Тому і пишеться в потребу просто вірити, а не колупатися в кожній заковиці. ;)
Вважаю за важливе те, який ти є, а "ТАМ" розберуться. Єресь, звичайно.

Та і взагалі мета автора була реанімувати букву "г*" і довести що Табачник дурак. Бо якби інакше то він почав би відразу з події удару струмом а не з дитинства та розбиту варгу
Оскільки тамтой автор то є я, то я прекрасно знаю, що мета автора була аж ніяк не реанімувати букву "ґ" - то є наша буква, і я пам'ятаю ще зі школи своє дивування - чому звуки різні, а однаково пишуться. Потім, коли ґ а алфавіті відновили, я нервувався і довго не зміг звикнути до неї. Але звик і тепер залюбки користуюся, так само як і навмисне вживаю деякі місцеві діалектичні слова - в і-неті, вживу користуюся переважно літературною.:)
Те, що Табачник - дурак, теж аніскільки не було метою, та й епітет має бути інший, бо не дурень, але епітетів йому підходить ціла копиця - інших.
Та й про нього ніби не

писалося в статті, і навіть в коменті №1, який як додаток до статті.
Взагалі-то автор хотів розповісти про те, про що написано в статті, і думав - як би то подати, щоб читати було цікаво. ;) . От і вирішив, що стержнем має бути електричний струм - та й цікавинок з життя набереться.