Парфюмерия в птичьей жизни )))

923316

Вороны — птицы достаточно популярные в массовой культуре, поскольку, так или иначе, присутствуют в большинстве фильмов ужасов. Но малоизвестно то, что вороны используют насекомых как своего рода духи.
Вороны давят муравьёв, а затем натирают измельчёнными муравьями свои тела. Делают они это, разумеется, не из садизма, а из-за того, что в муравьиной крови содержится муравьиная кислота, которая отпугивает паразитов.
Кроме того, вороны, точно так же, как и люди, загорают на солнце, чтобы получить порцию витамина D.

Знаешь ли ты?..А знаете ли вы, что в предложении "В этом предложении тридцать две буквы" три...

Комментариев: 19

Були меченосці, гупії, золоті рибки. Побачила барбусів, сподобалися. Спитала в магазині, як вони уживаються з іншими рибками. Продавчиня, напевно, була кепською порадницею, запевнила, що нові мешканці прекрасні союзники. Я повірила на слово і запустила хижаків до акваріума. Барбуси винищили решту мешканців легко і без докорів свого риб"ячого сумління:[ . Спочатку я не зрозуміла, що діється, думала, що якась хвороба, пробувала рятувати, лікувати своїх безмовних створінь. Часу завжди не вистачало навіть на сон, тому упустила я справжню причину падіння рибного господарства... Коли зрозуміла, то не захотіла тримати пасатих рибожерів, віддала їх знайомим, - і зліквідувала водний куточок в своїй оселі. Важко переживала втрату кожної особинки, так і відмовилася від рибок удома:)

так, я колись читала, що барбуси - агресивні рибки. шкода твоїх мешканців. а золоті рибки складні в утриманні? і як вони уживаються з іншими мирними рибками? бо я читала, що їх краще тримати окремо від інших, і це правда, що вони їдять водорості? :)

так, я колись читала, що барбуси - агресивні рибки. шкода твоїх мешканців. а золоті рибки складні в утриманні? і як вони уживаються з іншими мирними рибками? бо я читала, що їх краще тримати окремо від інших, і це правда, що вони їдять водорості? боюсь щось радити, бо не вважаю себе спеціалісткою в цій сфері. Гарно уживалися всі без барбусів.
Після того, як діти упросили мене взяти до квартири пса, - ніякі інші створіння вже не можуть замінити цієї ";););)необхідності". Після собаки можна хотіти лише собаку (або сучинку;)). Звичайно, з нею потрібно гуляти (з дорослою 2 рази на добу, а з малими і частіше), але те спілкування дає стільки позитивних емоцій, що клопоти сприймаються, як належне

а який у тебе собачка?

а який у тебе собачка? Звичайно, найкраща;), бо моя... У мене в дитинстві було красиве и сильне створіння, яке я наважилася принести у двір без згоди батьків, ховала його від усіх, а по ночах воно не давало мені спати, бо хотіло вити, скучаючи за мамою. Тиждень я п"ятирічна витримала не спати по ночах, а потім заснула, воно заскавчало - і мій секрет "поверг " всіх в шок! Посеред ночі
Другий пес, принесений дітьми (хоч я упиралась, що не в квартирі, що нема де і нема як), а не знаю, по кому пішли мої діти;), бо все ж залишила я пухнастика невідомої породи, з якого виріс інтелігентний танцююче-співаючий білий Бім з кольоровим вушком. Потім було щось схоже на шпіца - мініатюрка 2,5 кг ваги і максимум артистизму і радості. Зараз спаніель російська:) - подружка

о, то в тебе з чотирилапими великий досвід :)
мені теж собаки дуже подобаються, і якби я жила в будинку, а не в квартирі, то обов'язково б узяла собі песика :) :-*

о, то в тебе з чотирилапими великий досвід
мені теж собаки дуже подобаються, і якби я жила в будинку, а не в квартирі, то обов'язково б узяла собі песика дуже великий, якби був час, можна писати книгу:)

нічого, попереду пенсія, діти виростуть, то може і часу буде більше :)
я сьогодні хочу шпалери з морськими свинками завантажити, такі прикольні, надішлю тобі теж :)

нічого, попереду пенсія, діти виростуть, то може і часу буде більше
я сьогодні хочу шпалери з морськими свинками завантажити, такі прикольні, надішлю тобі теж
;)